2015/09/11

Yllätysmenoa

Olin innoissani. Tulin ensimmäistä kertaa kotiin, niin ettei minua väsyttänyt ihan loputtomasti työpäivän jälkeen. Olen useampana päivänä nimittäin meinannut nukahtaa rattiin kotimatkalla (okei, ehkä hieman liiottelua). Uusien työtehtävien opettelu vie kuitenkin melkoisen paljon energiaa. Mutta tänä iltana en siis ollut väsynyt ja yllätin itseni kun rupesin automatkalla jo päässäni suunnittelemaan ohjelmaa illaksi. Pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja mielessäni kun näin mainoksen Tivolista tien varressa. Kuin tilauksesta - tänään menisimme siis Tivoliin. 

Kesken innostukseni tein perinteisen mokan ja kun isi ja lapset tulivat ovesta sisää kysyin lasten kuullen mitä mieltä meidän isi on Tivoliin menemisestä. (Ai, miten niin sohvalla makoilu olisi mukavampaa..??) Sen jälkeen ruokailusta tai vessassa käymisestä ei enää tullut mitään, lapset olivat jo lähdössä ulos ovesta. Meidän esikoinen tiesi heti kertoa, että kyseinen tivoli on sitten hänen muskarin lähellä ja hän kertoi myös näyttävänsä meille tietä. Hihii.. Vietimme hauskan illan yhdessä tivolissa ja kävimme jopa koko porukalla maailmanpyörässä ihailemassa meidän lähialueen näköalaa. Kun meidän laiteliput loppuivat jouduimme lahjomaan lapsia popkorneilla jotta he suostuisivat istahtamaan rattaisiin kotimatkaa varten. 

Virallinen anteeksipyyntö menee tänään meidän perheen isille - lupaan etten enää varoittamatta heitä ilmoille tällaista pientä "yllätysmenoa" heti oviaukossa! Hahaa..

Oletteko joskus syylistyneet samanlaiseen "mokaan"?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Voi ihania kuvia teistä ja tivolista :D <3 Ja meltä muutes löytyy tuon hain kaksoisveli Onnin eläinkokoelmista :D Pisti silmään heti että tutun näköinen "tyyppi" :D
  Meillä se on yleensä iskä ketä saa näitä extempore-huippuideoita, mutta hyvä että saa, jäis muuten monta kivaa elämystä väliin :) (vaikkakin joskus mietinkin että oikeesti, just nytkö?? haha )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)<3 Juu, tuo hai voitettiin juuri samana iltana Tivolin onginnasta! Olipa muuten aika hyvä voitto meidän esikoisen mielestä! Kai se on juuri näin, että on hyvä kun edes jompikumpi saa näitä extempore-ideoita! Hihii..

   Poista
 2. Mun on usein vaikea tehdä mitään ex tempore mutta toisinaan yllätän kyllä itsenikin :) Hauskoja kuvia :)

  VastaaPoista