2015/09/07

Arkitunteita

Meillä on nyt takana viikko sellaista "normaalia" työssäkäyvien vanhempien ja lapsiperheen arkea - mitä sitten ikinä se tarkoittaakaan..? Viikko ei ole pitkä aika, eikä mihinkään uuteen tilanteeseen totu näin lyhyessä ajassa. Valmisteluja alkavaa arkea varten olimme tehneet paljon. Ruokaa löytyi pakkasesta, viikko-ostokset oli tehty, pyykkivuoret olivat minimaalisen pienet ja palkkasimme jopa siivoojan pienentämään stressin määrää. Päätimme tehdä kaiken mahdollisimman helposti nyt alussa. Aamulähdöissä kokeilimme "hidasta" ja "nopeaa" menetelmää. Yritimme ottaa yhden aamun rauhassa ja nauttia olostamme, syödä aamiaista ja ottaa iisisti. Se ei ollut meidän juttu. Arvostamme yöunia liikaa ja tahdomme myös päästä nopeasti liikkeelle kohti päiväkotia ja töitä niin, että yhteisiä iltatunteja sitten jäisi enemmän. 

Iltaisin etenkin minä olen ollut melkoisen väsynyt sekä uuden työn, että uuden päivärytmin takia. Lapset ovat olleet yllättävän iloisia eikä he ole moksiskaan uudesta tilanteesta. Iltaisin he ovat edelleen pomppineet trampoliinilla, rakentaneet palapelejä ja pelleilleet aivan kuten ennenkin. Jaksoimme iltaisin tehdä joitain pieniä juttuja kuten käydä poimimassa kukkia, tehdä perheretki autopesuun, käydä lasten harrastuksissa ja kerran löysin itseni jopa kuntosalilta. Muutoin olemme päättäneet keskittyä lähinnä akkujen lataukseen ja ehkä siksi ei ole yllättävää että päätimme lähteä viikonlopuksi pakoon meidän uutta arkea mökille. Hahaa..

Liian lyhyistä yöunista huolimatta olemme siis melko tyytyväisiä siihen miten tämä kaikki on lähtenyt rullaamaan!

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi kuvat! Joo voin vaan kuvitella millaista on arjen pyörittäminen kahden pikkuisen kanssa, kun itseltäkin se arjesta selviäminen tuntuu välillä ylivoimaiselta >_<

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva kun on lähtenyt hyvin arki rullaamaan, ja oon aika kade tosta siivoojasta :D

  VastaaPoista
 3. Uskon todella että olet iltaisin väsynyt! Työssä käyminen on niin erilailla veroittavaa, ainakin kun sulla vielä uusi työ! Kiva kuulla että pojat ovat olleet reippaita :)
  Ja tsemiä arkeen <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että arki on lähtenyt normaaleihin uomiinsa. Tämä korona-aika on kyllä varmasti vaikuttanut monen arkeen. Kiva, että teillä on lapset hyvin sopeutuneet uuteen tilanteeseen. Itse olen liikkunut enemmän autolla paikasta toiseen täällä Turengin seudulla, joten auto likaantuu kyllä helpommin ja nytkin pitäisi tehdä reissu pesulaan.

  VastaaPoista