2015/09/05

Vaaleanpunaista pojan päällä

Olen aina ollut hieman arka pukemaan poikiani liian tyttömäisiin vaatteisiin. En siis tarkoita, että he pyörisivät jatkuvasti pelkästään sinisessä ja vihreässä. Onhan meidän vaatteissa perusvärien lisäksi ollut mm. paljon keltaista, oranssia ja punaista. Sen sijaan en ole aiemmin kyennyt ostamaan pojille mitään vaaleanpunaista ja hyvin harvoin myöskään mitään lilaa. En tiedä mistä moinen johtuu, koska minusta vaaleanpunainen sopii hyvin aikuiselle miehelle. Dramaattisin paita on tähän mennessä ollut raidallinen paita jossa on yksi vaaleanpunainen raita muiden ns. "poikavärien" seassa. Hahaa..

Jotain kuitenkin tapahtui, kun piipahdin PoP:in liikkeeseen toissa viikolla. Siellä oli aivan ihana paita jossa oli sellainen kuosi johon ihastuin välittömästi. MUTTA se oli vaaleanpunainen! Pohtiessani ostosta kysyinkin sitten myyjältä mitä mieltä hän on - pukisiko hän tämän paidan pojalle. Hän hymähti vaan ja sanoi että: "tottakai, eihän tuo ole sellainen vaaleanpunainen, jota ei voisi pojalle laittaa." Hihii.. Ehkä se ei ollut SELLAINEN vaaleanpunainen. Ostin siis tämän kyseisen paidan ja se on ollut kovassa käytössä siitä lähtien. Ehkä vaaleanpunainen pojalla ei olekaan niin kummallinen asia..!?

Mitä mieltä olette - voiko pojan pukea vaaleanpunaiseen?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Hei ihana paita ja poika <3 Meillä on kyllä ollut kaikki sateenkaarenvärit käytössä :D varsinkin kesäpukeutumisessa :) Joskus oli vaihe että meidä Rasmus oikein halusi pinkkejä paitoja, oli ehkä kakkosella koulussa silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hienoa jos poika itse osaa innostua vaaleanpunaisesta. Se kertoo minusta, että uskaltaa olla oma itsensä ja pukeutua juuri niin kuin sillä hetkellä tekee mieli.. :)

   Poista
 2. Onpas söpö, kyllä meilläkin on lähes kaikenvärisiä vaatteita pojilla ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :) Minulle tämä on jotenkin aika iso askel. Noh, nyt sitäkin sitten on tullut kokeiltua!

   Poista