2015/09/01

Se kammottava autopesu

Meillä oli eilen käynnissä hyvin tavallinen arki-ilta ja rakensimme ruokailun jälkeen palapelejä yhdessä poikien kanssa. Mutta sitten sain yhtäkkiä päähäni, että auto pitäisi pestä. Samallahan se olisi sellainen kiva perheseikkailu - lähtisimme yhdessä jännään autopesuun. Samalla kun se on seikkailu meidän pojille, se olisi myös yksi asia vähemmän meidän aikuisten "to do-listalla". Wow, suorastaan nerokasta sanon minä! Pienenä muistan miten kivaa se oli, kun pääsi mukaan autopesuun. Ne pyörivät harjat ja paineella sateleva vesi auton ikkunoita vasten oli yksi kivoimmista jutuista mitä tiesin. On siis luonnollista, että itse haluan suoda lapsilleni saman ilon näinkin arkisesta jutusta kuin autopesusta. Noh, meidän jännittävä "autopesu-seikkailu" ei sitten mennyt ihan niin kuin ajattelin. Hahaa..

Lähdimme nopeasti liikkeelle kohti tankkausasemaa (koska kello oli jo liian paljon) ja kun saavuimme perille jonossa ei ollut yhtään autoa. Perfect. Juuri kun isi naputtelee äsken ostamaansa koodia pesulaitteen koneeseen, joku sanoo ujolla äänellä takapenkiltä "pissahätä, tosi kova pissahätä".. Jaahas, tiesin että unohdimme jotain ennen kuin lähdimme liikkeelle. Nyt on on kiire. Autonovet lentävät auki ja poika viedään lähimpään puskaan. Kerkesimme mukaan autoon ja löimme ovet kiinni ja ajamme sisään autopesuun. Kun pesukoneet käynnistyvät meidän nuorempi herra kauhistuu aivan totaalisesti. Kiskon hänen turvavyöt auki ja otan syliin, lohduttelen, silittelen.. juu siellä ahtaassa autossa, kesken autopesun. Selviämme ulos ja lähdemme ajamaan kotiin. Traumatisoituneet lapset meinaavat nukahtaa kotimatkalla ja me vanhemmat laulamme ja kutittelemme lapsia pitääksemme heitä hereillä. Håhåå..

Olipas "jännittävä" perheseikkailu. Mitä jos isi ensi kerralla kuitenkin hoitaisi nämä autopesut ihan itsekseen?!

-Såfin

PS. tuo ensimmäinen kuva on meidän virallinen autopesu-selfie

2 kommenttia:

  1. Voi teitä :D Mulla on kans muistoissa jokunen traumoja aiheuttanut "leppoisa" autopesu :D
    Ja ihana autopesuselfie <3

    VastaaPoista
  2. Voi ei, itsekin muistan lapsena vielä ensimmäisen autopesukokemuksen. Ekat kerrat jännitti ihan hirmuisesti, mutta vähän isompana siitä tuli hauskaa ja halusin aina mukaan. Hauska autopesu-selfie!

    VastaaPoista