2015/09/30

DIY Seinävaate

Minulla on ollut jokin "mummo"-vaihe menossa. En sentään ihan vielä olisi valmis ryhtymään mummoksi, mutta olen mm. tykästynyt tuollaisiin itämaisiin mattoihin kontrastiksi muuten valkoiseen kotiimme ja viimeisimpänä ihastuksen kohteena on ollut seinävaatteet ja ryijyt. Oikeastaan tämä ihastus heräsi asuntomessuilla, kun näin yhden täydellisen seinävaatteen esittelytalon seinällä. Sen jälkeen olen joissain blogeissa nähnyt erilaisia ihania toteutuksia - jokainen seinävaate on ollut juuri tekijänsä näköinen. Mutta minä halusin juuri tuon seinävaatteen jonka näin asuntomessuilla. Ilman sen tarkempia suunnitelmia rekrytoin meidän perheen isin sahoineen ja porakoineineen mukaan tähän pieneen seinävaate-projektiin ja tällainen siitä sitten tuli..


(Fat Chance Finn lanka ostettu täältä)

Meidän erittäin paksusta langasta pyöräytetty seinävaate roikkuu nyt toistaiseksi meidän olohuoneen lyhyimmällä ja hieman viistolla seinällä. Olohuoneemme on nimittäin tällä hetkellä pienessä muutostilassa kun "teemme tilaa" syysväreille ja muille tilpehööreille. Tälle meidän mummo-seinävaatteelle löytyy siis varmasti jokin muu parempi paikka myöhemmin syksyllä. Ja voin paljastaa (meidän perheen isin kauhistukseksi), että tällaisia pieniä syysprojekteja on tulossa muutama lisää..

Mitä mieltä olet seinävaatteista - in or out?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Modernia mummoilua, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Mun on pitänyt pitkään tehdä samalla idealla meille seinäkoriste, mutta inspiraatio ei ole vielä iskenyt. Jospa tässä ennen joulua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tämä on ehdottomasti sellainen inspiraatiota vaativa juttu - mutta kylmällä tai loskaisella säällä on ihanaa istua sisällä askarteluiden parissa!

   Poista