2015/09/27

Kuvapläjäys kurpitsakarnevaaleilta

Varaudu kuvatulvaan. Täältä sitä nyt nimittäin tulee. Hahaa.. Olimme eilen Koiramäen Pajutallilla Kurpitsakarnevaaleilla ja kun kamera roikkuu kaulassa ei tällaisessa paikassa voi olla ottamatta paljon kuvia. Koiramäen Pajutallilla Tuusulassa on joka vuosi järjestetty ihanan tunnelmalliset kurpitsakarnevaalit. Tässä vanhan kartanon pihassa on muutenkin kiva vierailla sisustuspuodissa sen tunnelman takia, mutta erityisen hauskaa siellä on juuri Kurpitsakarnevaalien aikaan, kun koko iso pihapiiri on koristettu värikkäillä viireillä ja kauniilla kurpitsoilla. Erityisesti lapsille suunnatuilla karnevaaleilla oli tällä kertaa mm. ihana vanhanaikainen karuselli, narunvetoa, alpakoita, possuja, kaneja ja hattaraa..

Meidän lapset viihtyivät pisimpään päätalon takana rakennetulla peikkometsäpolulla, jossa pajusta tehdyt hahmot esittävät siilejä, possuja ja tietenkin niitä hieman pelottavia peikkoja. Yhdessä puussa roikkui iso puinen keinu jonka kyydissä oli pajuinen peikkotyttö jolle lapset tietenkin antoivat vauhtia. Karnevaaleilla oli myös paljon oikeita eläimiä joita lapset kävivät ihailemassa. Heitä ällötti tälläkin kertaa oikeiden possujen hieman pistävä haju ja he pitelivät nenästään aina kun kulkivat possuaitauksen ohi, mutta silti possuja oli kiva silittää. Possujen hajusta huolimatta meillä oli tosi hauskaa ja ihanan tunnelman yritimme mekin tuoda kotiin ostamalla muutaman minikurpitsan koristeeksi meidän ulkoportaille..

Että tällaista kurpitsameininkiä meillä! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana tapahtuma <3 Ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä tosi hauskaa! Etenkin tällainen syysihminen kuin minä, fiilistelee ihan täysillä tällaisessa tapahtumassa :D

   Poista
 2. Aika kivalta vaikuttaa tuollainen tapahtuma :) Minun viikonloppu vierähti töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti oli kyllä kivaa! :) Voi, toivottavasti pääset nauttimaan vapaapäivistä viikolla!

   Poista