2016/04/17

20 kuvaa Lapsimessuilta

Vierailin sekä perjantaina, että lauantaina Helsingin Messukeskuksen Lapsimessuilla. Toisena päivänä minulla oli mahdollisuus kiertää pisteitä kaikessa rauhassa ja juttelinkin silloin aika monen näytteilleasettajan kanssa. Seuraavana päivänä matkassani oli meidän kaksi pientä poitsua ja silloin pääsimme ... öö ... "tositoimiin". Hahaa.. Viikonlopun aikana treffasin bloggaajakolleegoja ja muutamia yhteistyökumppaneita. En tiedä miten monta kilometriä messuhallissa voi kävellä, mutta sen voin kertoa, että jalat ovat tänään aika väsyneet. Messuilta halusin jakaa teidän kanssa seuraavat kuvat ja saatte niistä ehkä pienen palan messujen tunnelmasta.. 

Tässä vielä lista muutamista mielenkiintoisista tuotteita joista itse kiinnostuin nyt viikonloppuna:

Hammaskeiju - Suomalaiset lisäaineettomat luomu-ksylitolipastillit.
Smallprint - Lasten piirrustuksista tai sormenjäljistä valmistettavat yksilölliset korut.
Muuti - Lisäaineettomat puhtaista raaka-aineista valmistetut smoothiet lapsille.
Nyytli - Ihanat puiset henkarit lapsille suomesta. Wau!
Mainio - Ihanat uudet printit vaatteissa sekä äideille, että lapsille.
Gugguu - Syötävän ihanan pastellisenväriset vaatteet lapsille.

Kävitkö sinä Lapsimessuilla tänä vuonna ja mistä sinä innostuit?

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 

-Såfin

11 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Me ei päästy tänä vuonna, mutta ehkä ens vuonna sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ensi vuonna ehdottomasti sitten mukaan <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oli kyllä hauskaa kahvitella porukalla <3

      Poista
  3. Nuo Gugguun värit on kyllä niiiiiin herkut♥ Ja meidän kuopus rakastui hurjasti Nyytlin hengareihin ja isompi poika taas innostui merkin dyynistä siitä meille kertoillessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on kyllä! Oli vaikea olla ostamatta kaikkia värejä.. Hihii.. Ja arvaat ehkä että nuo Nyytlin henkarit kulkeutuivat mukaan meidän kotiin.. <3

      Poista
  4. Ihania kuvia! Ja oli niin mukava nähdä ♡ Mä olin kyllä vähän väsynyt (aikaiset aamut ei tosiaa oo mun juttu) niin koomailin melkein koko kahvittelun ajan mutta seuraavan kerran kun oon tulossa helsinkiin päin niin laitan viestiä jospa kerittäisiin kahvitella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana nähdä! :D Ymmärrän, että teillä oli aika pitkä päivä ja aikainen aamu takna <3 Ole ehdottomasti yhteydessä niin treffataan kun ensi kerralla olette liikkeellä täälläpäin! :)

      Poista
  5. Noi gugguut on kyllä niin ihania!

    Mä en oo vielä koskaan käynyt noilla messuilla. Aiemmin on harmittanut, mut tänä vuonna ei niinkään. Ehkä ensi vuonna siellä on jotain niin superhienoa että saisin innostuksen lähteä ja pääsisi jopa käymään.

    Bloggaajia ois kiva tavata, kun ei ole tullut treffattua.

    Asuntomessut kiinnostais tänä vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! niin herkulliset värit! :) Itse tykkään käydä lapsimessuilla nimenomaan juuri sen takia, että siellä tapaa tuttuja ja lisäksi siellä saattaa törmätä joihinkin oikeasti mielenkiintoisiin uutuustuotteisiin. Asuntomessuilla olemme myös yrittäneet käydä joka vuosi - mutta siellä on kivempi kierrellä ilman lapsia!

      Poista
  6. Mäkin katoin näitä kuvia, että onpa samanlaisia, enkä sitten viitsinyt omaan postaukseeni laittaa ihan samoja :D mullakin nimittäin löytyy kuva muumipapasta, haisuli onnenpyörästä, banaaneista, satumetsän lohikäärmeestä (?), aarniomoposta :D:D:D hahahahahha. Ehdoton suosikkini on kyllä noi sateenvarjot!!

    VastaaPoista