2016/12/06

Pysähdy

Tänään meidän perhe ottaa kunnollisen hengähdystauon. Vaikka mekin pidämme itsenäisyyspäivää tärkeänä ja juhlallisena päivänä aiomme pukeutua verkkareihin ja nauttia pyhäpäivästä hieman eri tavalla. Pakotamme itsemme pysähtymään. Aiomme katsoa linnanjuhlia ja kertoa lapsille itsenäisyydestä, mutta emme aio laittaa kolmen ruokalajin illallista tai pukeutua kaapin kauniimpiin vaatteisiin. Juhlimme omalla tavallamme. Joskus jokainen tarvitsee tauon ja itsenäisyyspäivä keskellä viikkoa loi tähän oivallisen mahdollisuuden..


Eilen illalla kun lapset menivät nukkumaan istuimme yön pikkutunneille asti paketoimassa joululahjoja. Listasimme tekemättömiä asioita ja kävimme kalentereitamme läpi. Meillä on.. kröhöm.. aika paljon kaikkea tässä ennen joulua. Vaikka nytkin tekisi mieli ryhtyä hommiin niin emme aio. Tänään pysähdymme. Pysähdymme miettimään, rauhoittumaan ja juhlimaan.. rennosti. Ehkä jopa avaamme telkkarin ja katsomme Tuntematon Sotilas-elokuvaa ja poltamme kynttilöitä. Kaikessa rauhassa. 

Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle!

Miten teidän perhe viettää itsenäisyyspäivää?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Joskus onkin hyvä rauhoittua! Niin meilläkin tänään tehdään :) Juhlaruokien sijaan lähdemme nauttimaan kauniista päivästä metsäretkelle. Auringon kadotessa sitten sytytämme kynttilät ja kaivamme taas aarrelaatikkomme esiin sekä herkuttelemme suklaalla, pipareilla ja glögillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei ole helppoa muistaa rauhoittua - mutta tänään se tuntui oikealta <3 Ihanat suunnitelmat teillä, kuulostaa juuri idylliseltä perhepäivältä! :)

      Poista