2016/12/27

Meidän joulu valokuvina

Meillä on ollut aivan ihana joulu. Kerroinkin miten juuri ennen h-hetkeä päätimme jättää kotimme siivoamatta ja keskittyä olennaiseen, nimittäin siihen yhdessäoloon. Vietimme tänä jouluna käytännössä kaksi jouluaattoa, toisen minun vanhempien, isoisän ja siskojeni kanssa ja toisen (joulupäivänä) meidän isi-ihmisen vanhempien kanssa. Myös joulupukki oli kätevästi toimittanut puolet lahjoista toiseen osoitteeseen niin, että vältyttiin pahimmalta "lahjakaaokselta" ja saimme rauhassa avata paketteja ja lukea korttien runot jokainen vuorollaan. Meidän poikien jännitys oli melkein käsinkosketeltavaa. Pienet levottomat jalat eivät millään aaton-aattona malttaneet rauhoittua ja vielä 00.30 yöllä lastenhuoneesta kuului kysymys: "Onko nyt jo jouluaatto, saako nousta?". Muistan elävästi tuon tunteen. Ihan kuin olisi haljennut kahtia siitä kaikesta jännityksestä. Sama meno jatkui aattona ihan siihen asti kunnes kuulimme jonkun koputtavan ulko-ovea. Hihii..

(Some of the pics by L. Stormbom)

Kuten kuvista näkyy niin meillä kävi siis ihan oikea joulupukki kylässä aattona. Meidän 5-vuotias tuumasi jälkikäteen, että pukilla oli ollut samanlaiset silmät ja nenä kuin vaarilla mutta ihan erilainen parta ja tukka. Heh. Lahjojen ja joulupukin vierailun lisäksi keskityimme pitkälti syömiseen ja rentoiluun. Vaikka olimme pukeutuneet juhlavaatteisiin se ei suinkaan tarkoita, että olisimme istuneet selkä suorassa kauniissa rivissä vaan tosiaankin rentouduimme, söimme, soitimme kitaraa ja lauloimme. Aamupäivät olemme sitten viettäneet perheen kesken rennosti kotona, kasanneet legoja, rakentaneet junaratoja ja pyörineet pyjamoissa iltapäivään asti. Kun tapaninpäivä koitti meillä oli jo koko porukalla vähintään sanottuna muurahaisia housuissa ja oli aivan pakko lähteä liikkeelle. Luvassa oli jotain oikein kivaa josta saan kertoa teille lisää  huomenna.. 

Miten teidän joulu meni?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa ihanalle joululle♥ Meillä oli selvästi hyvin jännittyneitä lapsia, mutta meno pysyi influenssan vuoksi erittäin rauhallisena. Joulupukkikin kävi, mutta kaikki paikalla olleet aikuiset olisivat halunneet heittää sen ukon heti ulos :D Eskarilainenkin kuiskasi korvaani "Äiti, toi ei oo se oikea pukki mikä nähtiin viime viikolla". Jäipähän jotain muisteltavaa siitä vierailusta :D Mutta siis muuten oli oikein ihana ja onnistunut, rento joulu :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka kivalta joulunne näyttää ja kuulostaa.♥
    Meillä oli myös oikein onnistunut joulu. :) Pukki tosin jätti lahjat kuusen alle, mutta jos jokin vuosi kerkeisimme hänet näkemään.

    VastaaPoista