2016/12/19

Lausahdukset lasten suusta jotka nostavat ihon kananlihalle

Luin tässä taannoin jutun jossa kerrottiin lasten pelottavista lausahduksista ja tarinoista. Nämä pelottavat asiat ovat sellaisia joita pienet lapset päästävät suustaan mutta jotka ei vielä heidän pieneen ikäänsä nähden mitenkään voi pohjautua tietämykseen tai aikeeseen pelotella muita kanssaihmisiä. Myös meillä on kokemusta tällaisista hieman yliluonnollisista lausahduksista. (Ja nyt tätä kirjoittaessa minun iho on taas kananlihalla). Meidän kummatkin pojat ovat joskus juuri 2-vuotta täyttäneenä sanonut mitä kummillisimpia asioita. Nämä hetket ovat koettu täällä meidän omassa kodissa.  Mitä meidän lapset sitten ovat sanoneet? Lue jos uskallat..

Keskustelimme olkkarissa
(Minä kerroin, että myös minulla on ollut isoisä joita lapset ei ole tavanneet, koska hän kuoli kun olin nuorempi). Meidän vanhempi sanoi vakuuttavalla äänellä, että: "tiedän kyllä, olen tavannut hänet".

Olimme meidän kellarissa sijaitsevassa makuuhuoneessa
Äiti, minä en uskalla nukkua. Minä nukun vain kun olen rauhassa. (No mutta nyt olemmme rauhassa täällä yhdessä.) Ei, olla - tuo mies tuolla nurkassa häiritsee minua.

Olimme syömässä välipalaa yhdessä olohuoneessamme
Äiti, tuo valo liikkuu meitä kohti. Minä kääntelen päätä enkä näe mitään valoa ja sitten meidän pieni mies jatkaa sanomalla "Onneksi tämä valo on ystävällinen.."

Olimme tekemässä jauhelihakastiketta keittiössä
Äiti, saako tuo mies tulla meidän kanssa syömään? (Kääntelin kauhuissani päätä eikä ketään näy) Mutta hän ei tykkää valkosipulista. (Olin aivan kauhuissani sillä meidän pieni ei todellakaan osannut sanoa mikä on sipuli, puhumattakaan valkosipulista). 
 
Oletko sinä kuullut lasten suusta jotain vastaaavaa?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Hrr, mä niin tiesin, että mun ei ois pitänyt lukea! Varoititkin vielä! 😂 Mulla ei onneksi oo vastaavia lasten puheita kerrottavana, vaikka yksi kummitus(?)kokemus kyllä ihan omalle kohdalle on osunut... 😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! nämä ovat kyllä myös minun mielestä pelottavia! Olen myös yleensä ollut yksin lasten kanssa kotona kun olen kuullut nämä - se ei yhtään auta, ettei toinen ole ollut siinä rauhoittamassa tilannetta.. :/

   Poista
 2. Mä tiedän sen tunteen, mikä tuollaisesta tulee! Meillä olin kerran laittamasaa lapsia nukkumaan, kun Tellu alkoi puhumaan sedästäni, joka oli kuollut tytön ollessa juuri ja juuri 1-vuotias. Edellisyönä setä oli kuulemma käynyt siinä sängyn laidalla istumassa ja katsomassa miten muruset voi. Lähtiessään oli kuulemma sanonut samat sanat, jotka sanoi minulle viimeisen kerran tavatessamme eikä niitä sanoja Tellu voinut mitenkään tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä - siis eihän tässä pian voi muuta kuin uskoa, että lapsilla saattaa olla jokin yhteys tällaisiin henkiin! Apua. Voin vain kuvitella miltsä sinustakin on tuntunut kun kuulit nuo sanat. <3

   Poista
 3. Hui, meillä ei tämmöistä ole onneksi ollut..olisin varmasti kauhuissani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän tässä pienessä paniikissa ollaan oltu aina tällaisten kommenttien jälkeen! <3

   Poista