2016/12/14

Trampoliinipuistossa

Minun on aivan pakko kertoa teille aika erikoisesta kokemuksesta. Meillä oli nimittäin hetki sitten naistenilta työkavereiden kanssa johon ihanan ruokailun ja saunomisen lisäksi kuului tunnin pomppimiskokeilu trampoliinipuistossa nimeltä Rush. Jep, trampoliinipuisto. Kuulostaa jokaisen yllytyshullun kutsumuspaikalta ja sitä se myös oli. Vaikka en itse ole mikään kovan vauhdin tai vaarallisten tilanteiden rakastaja puistossa oli aivan supermakeeta. Siellä oli erilaisia trampoliineja joilla pystyi taitojensa mukaan pomppia, temppuilla, pelata polttopalloa, hypätä vauhdilla korkeille tasanteille tai suuriin vaahtopala-altaisiin. Vielä enemmän yllytyshulluille siellä oli jopa sellainen ns.  "WipeOut-laite". Huh.

Olen itse pomppinut elämässäni suhteellisen vähän trampoliinilla ja vaikka meidän takapihalla nyt on trampoliini siinä viihtyy pääosin meidän 2- ja 5-vuotiaat poitsut. Mitä nyt kerran tai kaksi olen käynyt vetämässsä itselleni pomppu-pohjetreenit. Heh. Ihan perustemput trampoliinilla jännitti kyllä täällä puistossa ja itse hypin ihan perushyppyjä. Silläkin sai sellaisen lapsenmielisen fiiliksen päälle ja sykkeen mukavasti sinne maksimialueelle. Pomppiminen kävi kyllä ehdottomasti liikunnasta. Todella hauska kokemus kaikin puolin ja suunnittelen vieväni meidän pikkuiset miehet tänne ensi vuoden alussa. Meidän pukinkonttiin on myös tänä vuonna eksynyt muutama lahjakortti tähän paikkaan - niin innoissani olin tästä kokemuksesta!

Oletko aiemmin kuullut trampoliinipuistosta?

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä nykyään keksitäänkin! Mä taisin joskus kyllä telkkarista jonkun pätkän tuolta nähdäkin :) Lapset varmaan tykkää hurjasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ehdottomasti jokaisen lapsen lempparipaikka! Niin hurjaa menoa täällä on tarjolla! Heh. <3

   Poista
 2. En ole aiemmin kuullut, mutta näyttääpä kivalta paikalta. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana paikka! Olen käynyt tuolla kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran 10 ja 13 vuotiaiden siskonpoikien kanssa ja voin suositella jokaiselle joka kärsii hartiakivuista (lue toimistotyöläiset ja pikkulasten äidit). Tunnin pomppiminen ja olo oli kuin olisi hyvässä hieronnassa käynyt. Toisen kerran kävin tekniikkatuntikokeilussa ja se olisi hyvästä jokaiselle. Etenkin ihmiselle, joka syystä tai toisesta ei ole koskaan trampoliinilla hyppinyt ja pelkää kokeilla temppuilua.

  VastaaPoista