2016/12/05

Poikien uudet villa-asut

Talvi - mikä ihana syy kerrospukeutumiselle! (Heh) Meillä todellakin harrastetaan kerrospukeutumista näin talvisin ja yksi olennainen osa tätä pakkaselta suojautumista on ehdottomasti lasten villa-asut. Tänä vuonna emme hankkineet kaupasta uusia villapukuja pojille vaikka edelliset olivat jääneet pieneksi vaan olemme niin onnellisessa asemassa, että yksi mummon tuttavista suostui tekemään pojille uudet puvut lämmittämään pakkasasteilta. Niinpä sitten kun viikonloppuna saimme uudet villa-asut pojille ja päätimme heti laittaa ne koetukselle kun lähdimme -8 asteen pakkasella riehumaan meidän tontti-työmaalle. 

Lasten uusissa villa-asuissa on jotain ihanan retroa mutta samalla modernia. Minä tulen jotenkin kaikista retrohenkisistä vaatteista todella hyvälle tuulelle ja voin kuvitella, että minulla olisi voinut olla samantyyppinen asu itselläni joskus 80-luvulla. Kaikista tärkein ei kuitenkaan ole tällaisten villavaatteiden ulkonäkö vaan ennen kaikkea niiden tehtävä on pitää lapsia lämpiminä ja siinäkin suhteessa nämä asut olivat todella hyvät. Kummatkin pojat olivat reilun tunnin pakkasulkoilun jälkeen vielä lämpöisiä joten asut läpäisivät testin! Jess. Lisäksi kummankin pojat puvuissa on reilusti kasvuvaraa joten epäilen, että näillä asuilla pärjäämme kokojen puolesta ainakin seuraavat pari vuotta.

Minkälaisia villavaatteita teillä käytetään talvisaikaan? 

-Såfin

PS. Olen vähän miettinyt, että olisi kyllä tosi kivaa jos villa-puvut tulisivat muotiin myös aikuisilla.. Hihii.. 

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset villa-asuthan on just parhaita♥ Meillä on myös monena vuotena ollut lähipiirin neulomon villapukuja. Nyt toivoin oikeastaan isommalle pojalle sellaista jouluksi, mutta katsotaan ehtiikö tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Oranssi pipo on ihana! Ja niin on kyllä asutkin, ihanaa kun joku vielä viittii tehdä kunnon kerrastoja :)

    VastaaPoista