2016/12/02

Pieni helppo sisustusvinkki

Normaalisti jaan teidän kanssa perjantaisin pienen askarteluvinkin tai kuvia meidän jostan tuunausprojektista mutta nyt on valitettavasti käynyt niin, että kaikki meidän edellisviikkojen askartelut pysyvät visusti salassa joulukuun 24. päivään asti. Hihii.. Sen sijaan halusin kertoa mitä muuta olemme tehneet tällä viikolla meidän kodissa ja samalla jakaa pienen sisustusvinkin joka sopii kaikille jotka ovat ajatelleet käydä ennen joulua kukkakaupoilla. Tänä vuonna nimittäin joulun tunnelma syntyy helposti luonnollisilla väreillä ja kasveilla. Itse olen jo kesällä aivan hurahtanut erilaisiin lasikulhoihin ja lopulta kävikin sitten niin, että päädyin istuttamaan niihin kaikkiin viherkasveja..


Minusta kukat toimivat ihan sellaisenaan näin ilman mitään muoviruukkua suoraan nostettuna mihin tahansa lasiastiaan. Etenkin sipulikasvit viihtyvät hyvin melkein missä vain purkissa pienessä mullassa tai jopa ilman. Olemme levittäneet meidän lasiastioihin istutetut kasvit ympäri kotia ja isompi kokoelma niitä löytyy juuri meidän ison ruokapöydän päädystä, kuten kuvista näkyy. Kuvissa mukana myös aikaisempi projektimme kun askartelimme pöytävalaisimen lasipulloon. Lisää siitä projektista täällä.

Ostatko jouluksi kukkia ja teetkö niistä asetelmia itse?

-Såfin

PS. Tein myös pienen heräteostoksen kun ostin kuvissa näkyvän Marimekon kynttiläjalan, vaikka vähän olin sopinut itseni kanssa, että heräteostoksia ei saisi tehdä ennen joulua. Minkäs teet?! Hups!

2 kommenttia:

  1. Kauniita♥ Mä oisin halunnut meille huonekuusen jos toisenkin, mutta ehtivät loppua ennen kuin ehdin kauppaan asti. Onneksi kukkakaupoista yms. löytyy muitakin kivoja juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Huonekuuset on todella suosittuja, meillä on sellainen meidän pakettikalenterin vieressä - se on tosin jo viime vuodelta!

      Poista