2016/12/08

Hellyyttävä joulukonsertti

Meidän 5-vuotias on tänä vuonna osallistunut Jamkidsin järjestämään bändimuskariin aina kerran viikossa keskiviikkoisin. Ideana bändimuskarissa on se, että lapsi saa tutustua erilaisiin soittimiin ja rytmeihin pienryhmässä. Ajattelimme ensin, että meidän esikoinen ehkä täällä bändimuskarissa löytäisi jonkun lempisoittimen vuoden aikana johon sitten voisi keskittyä jatkossa enemmän. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan hän on nauttinut siitä, että on saanut koittaa uusia soittimia ja laulaa mikrofoniin. Hihii.. Soittimista ainut joka on noussut lemppariksi viime vuosina on kitara. Mutta syy siihen ei ole bändimuskari vaan se, että poikien Vaarilla on tapana soittaa meille kitaraa. Yksi on kuitenkin selvä ja se on, että meidän 5-vuotias rakastaa musiikkia. Lukuvuoden aikana tämä samainen bändiryhmä järjestää myös kaksi konserttia ja näin esiintyminen tulee lapselle tutuksi. Eilen illalla pääsimme yleisöksi kuuntelemaan meidän pienen miehen joulukonserttia..

Sinne se meidän pieni mies marssi, yksin kenraaliharjoituksiin 30 minuuttia ennen kuin miedät aikuiset päästettiin saliin. Joka kerta kun näen oman lapseni lavalla minut valtaa se ylpeyden tunne ja olen suunnattoman onnellinen siitä, että minulla on niin rohkeat pienet lapset. Tiedätte ehkä kun tekisi mieli kailottaa ääneen kaikille, että "toi on hei mun lapsi, näettekö" Hehe.. Siellä hän lauloi hienosti huivia heilutellen ja soitti vielä kaiken lisäksi bassoa. Välillä pieni käsi nousi vilkuttaakseen meille. Ihana konsertti ja ihana tunnelma. Sydän sulaa. <3

Onko teillä tiedossa jotain lasten joulujuhlia tai joulukonsertteja?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo on varmasti ollut ihana konsertti♥ Me jätettiin suosiolla Onnin harrastusesitys väliin, sillä poika itse ei olisi siitä nauttinut. Kerhon joulujuhlaan ollaan menossa, mutta jännityksellä odotan suostuuko poika esiintymään. Kenties parhaan kaverin esimerkki saa ihmeitä aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä hyvä mennä lapsen mukaisesti <3 Kaikki lapset eivät nauti esiintymisestä eikä siihen tosiaankaan pidä pakottaa. Meilläkin pojat ovat päiväkodin juhlissa aina juossut välillä syliin ja se on ihan tottakai ihan ok! :)

      Poista