2016/12/30

Vuosi isolla V:llä!

Ruuhkavuosi. Rakas vuosi. Raskas vuosi. Vuosi 2016.

Pian vietämme vuoden viimeistä päivää ja muistellaan sitä mitä kaikkea olemme tänä vuonna saaneet aikaiseksi. Tuntuu siltä kuin tämä vuosi olisi hurahtanut ohi hetkessä ja päällimmäisenä on mielessä lähinnä työjutut ja arjen pyörittäminen. Minun piti oikein ravistella itseäni sillä tiedän, että tämä ei kuvaa meidän mennyttä vuotta ollenkaan. Edelliseen 365 päivään on mahtunut paljon muutakin kuin kuravaatteiden pukemista.

Meidän isi-ihminen valmistui keväällä Ekonomiksi kolmen vuoden opiskelun jälkeen. Tänä vuonna olemme myös viettäneet pyöreitä synttäreitä: 5-vuotis ja 35-vuotisjuhlia. Olemme palkanneet arkkitehdin, suunnitelleet talon, jättäneet rakennuslupahakemuksen ja kaataneet tontiltamme puita. Olemme lomailleet suksien päällä Ruotsin Åressa, oltu vanhempien kesken Prahassa ja myöhemmin vielä tehneet perhereissuja sekä Viroon, Sveitsiin että Kanariansaarille. Olemme myös olleet yllytyshulluja: käyneet tulivuorella, pomppineet trampoliinipuistossa ja käyneet Atlantin pohjalla sukellusveneessä. Kaiken keskellä olemme myös pysähtyneet ajattelemaan, välillä jopa kriiseilemään.

Meidän vanhempi poika on kasvanut neljä vaatekokoa ja meidän nuorempi kaksi. Lapset ovat siirtyneet nukkumaan pinnasängystä kerrossänkyyn yhteiseen poikienhuoneeseen. Meidän vanhempi poika on oppinut kunnolla uimaan ja luistelemaan kun taas meidän nuorempi on oppinut puhumaan (jopa vähän liian hyvin. Heh). Olemme myöskin luopuneet tutista ja vaipoista.

Lapsiparkki-blogi on pyörinyt aktiivisena ja inspiroinut minua valtavasti. Olen tänä vuonna kirjoittanut 320 blogikirjoitusta, liittynyt mukaan mahtavaan porukkaan: Perheblogi.fi-yhteisöön. Teitä rakkaita lukijoita olen muistanut arpomalla mm. messulippuja, smoothie-lahjapakkauksia, vitamiinipaketteja ja Hammaskeijun lahjapaketteja. Kirjoittamani juttu julkaistiin kuvineen Kotiblogit-lehdessä ja minut haastateltiin blogi-jutuissa mm. Vaasan paikallislehteen. Osallistuin myös ikimuistoiseen Ylen järjestämään Marja Hintikka Liveshow bloggaaja-iltaan.

Vau! En tiedä miten kiittäisin teitä kaikkia jotka jollain tapaa olette olleet tekemässä meidän vuodesta näin mahtavan! Enkä myöskään tiedä miten se on mahdollista, mutta ensi vuodesta tulee vielä loistavampi, tunnen sen!

Ihanaa uutta vuotta jokaiselle <3

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa teidän kulunut vuosi. On ollut mukava seurata blogiasi. Onnea ensi vuodelle! Tämä lukija pysyy mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Ihana sinä <3 Hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

   Poista
 2. Teillä on mahtavan ihana vuosi takana ja on ollut suuri ilo olla mukana seuraamassa sitä♥ Toivon ensi vuoteenne ihania onnen hetkiä ja mahtavia juttuja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kilteistä sanoista Nanna <3 Ihanaa uutta vuotte koko teidän porukalle <3

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista