2017/01/04

Kaunis kamerahihna

Valokuvaus on välineurheilu näin vähintään sanottuna. Heh. Viime vuosina kaikki omat lahjatoiveeni synttäreinä ja jouluna on jollain tapaa liittynyt valokuvaamiseen. Olen pikkuhiljaa saanut kerättyä aikamoisen määrän tilpehöörejä omaan järkkäriini. On microa, macroa, laukkua, salamaa, jalustaa jne. Vaikka minulla on paljon valokuvaukseen liittyviä juttuja niin päätin silti jatkaa tätä samaa linjaa lahjatoiveissani myös tänä jouluna. Valokuvaus on yksi harvoista jutuista joka päivästä toiseen inspiroi minua ja saa minut hymyilemään. Olen jo pitkän aikaa miettinyt, että haluaisin vaihtaa kamerahihnaa ja jo viime vuonna löysin tähän aivan super-ihanan vaihtoehdon. Niinpä ilahduin suurenmoisesti kun minulle suunnatusta paketista tänä jouluna löytyi juuri tämä minun toiveiden kamerahihna...

Ilman mitään haikeutta heitin nyt jouluna Nikonin oman kamerahihnan kaapin perukoille ja korvasin sen tällä nahkaisellla kauniilla hihnalla. Tämä Fieldday-merkkinen hihna on Suomalaista suunnittelua ja olen aivan ihastunut sen yksinkertaisuuteen. Minusta se tekee kamerasta vielä houkuttelevamman poimia mukaan, jopa vaikka asusteeksi. Okei, en ehkä kumminkaan huvikseni kantelisi järkkäriä kaulassa - mutta ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan?!

Onko sinulla kamerassasi kamehihnaa? Jos on, niin minkälainen?

-Såfin

PS. Selvyyden vuoksi todettakoon, että tämä ei ole mikään kaupallinen yhteistyö vaan ihan pelkkää aitoa fiilistelyä!

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mun kamerassa on vaan se perus Canonin hihna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana! <3 Minäkin vedin tuolla minun perus Nikonin remmillä jo monta vuotta :)

   Poista
 2. Minulta löytyy myös ihan perus Canonin hihna. Macrolinssi on haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Macroilu on oma ihana taiteenlajinsa. Siinä huomaa tosin nopeasti, että olisi tosi kiva jos osaisi käsitellä valokuvia paremmin. Esim. liimata kaksi kuvaa päällekkäin kun syvyys näissä lähikuvissa on todellakin super-pieni.. :D

   Poista
 3. On kyllä kauniin näköinen.

  Mulla on kanssa ihan Canonin oma hihna. En kyllä ollut aikaisemmin ajatellutkaan, että niihinkin on myynnissä muita vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, minäkin rakastuin tähän heti ensisilmäyksellä. En myöskään ennen sitä ollut ajatellut, että sen voisi vaihtaa. Hihii.. :)

   Poista
 4. Aivan ihana! 'Meenkin heti tsekkaamaan sivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tsekkaa ehdottomasti! Siellä saattaa vielä jotkut yksilöt olla sopivasti alessa nyt :D

   Poista
 5. Onpa kaunis♥ Mulla on perus nikonin hihna. ajaa toki asiansa, mutta voi vitsit miten ihana tuo omasi onkaan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen kyllä aivan täpinöissä tästä <3 Olen aina ollut innostunut kuvaamisesta mutta nyt tämä kamerahihna vei innostumisen uudelle tasolle.. Miten niin välineurheilu? Hihii.. :)

   Poista