2017/01/27

Itsetehdyt korvikset

Mulla kävi niin typerästi, että kadotin taannoin toisen minun yksistä lemppari-korviksista. Ne olivat sellaiset mustat puolipallokorvikset joita ei enää löydy mistään kaupasta. Sellaiset jatkuvassa käytössä olevat joita käytin monena päivää viikossa. Niinpä surin hetken aikaa menetystäni kunnes ymmärsin, ettei sureminen hyödytä minua ollenkaan vaan pitää ryhtyä hommiin. Päätin yrittää tehdä uudet mieluisat korvikset itselleni. Ja kun kerran aloitan niin miksi en teksi samalla muutamat parit. Viime vuoden puolella testasin ensimmäistä kertaa Fimo-massaa kun tein siitä kaulakoruja ihan testimielessä. Massan käsittely tuntui silloin yllättävän helpolta ja niinpä ajattelin, että korviksetkin voisi valmistua samasta aineesta kunhan vain löytäisin kannat niihin..

Olin oikeastaan yllättynyt mitä kaikkia koruihin liittyviä juttuja askartelukaupoista löytyikään. (Tuleekohan tästä mun uusin villitys? Heh) Sieltä kannoin sitten kotiin mustaa fimo-massaa ja muutaman korviksen kantaosan. Päätin toteuttaa pisaranmalliset sekä enemmän klassiset pyöreät nappikorvikset. Pienen muotoilun, pyörittelyn ja silottelun jälkeen painoin korvisten kantaosat kiinni fimomassaan ja kovetin uunissa ohjeiden mukaisesti. Lopputulemaan olen tyytyväinen ja nyt olen tällä viikolla ahkerasti käyttänyt uusia mustia nappi ja pisara-korviksiani. Jee..

Oletko sinä koskaan tehnyt koruja itsellesi?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Ihanat nuo pisaran muotoiset varsinkin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat❤️ Meillä tyttö teki fimosta kavereilleen korviksia ja muita koruja joululahjaksi 🙂 Kerrassaan mahtava materiaali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mietin kans että näistä saisi tehtyä vaikka mitä kivoja pikku-lahjoja vaikkapa ystävänpäivälahjaksi <3

   Poista