2017/01/22

Nämä halusitte tietää meistä..

Ensimmäistä kertaa Lapsiparkki-blogin historiassa kirjoitin postauksen jossa pyysin teiltä ihanilta lukijoilta kysymyksiä. Ja vau, kiitos kaikista kommenteista ja kysymyksistä - niitä tuli paljon! Päätin määrään vedoten julkaista vastaukset ja pohdinnat kahdessa eri julkaisussa ja tässä seuraa ensimmäinen etappi. Nämä halusitte tietää meistä:


1. Minkälaista työtä teette? Päivä tai osa-aikatyö?
Olemme kummatkin rahoitusalalla töissä ja teemme kokoaikatyötä. Joskus (etenkin meidän isi-ihmisellä) on iltatilaisuuksia ja jonkun verran työmatkoja myös ulkomaille. Meidän isi-ihminen pyörittää lisäksi myös harrastusyritystä työn ohessa. Voisi sanoa, että olemme kummatkin "uraihmisiä".

2. Oletteko aina asuneet Helsingissä?
Minä olen aina asunut pääkaupunkiseudulla, mutta meidän isi-ihminen on syntynyt Tampereella. Emme siis ole ihan pesunkestäviä Stadilaisia.

3. Saako teillä lapset katsoa telkkaria/jos niin miten paljon?
Meidän lapset saavat katsoa telkkaria rajoitetusti. Meillä on joka viikko myös muutama päivä kun emme avaa telkkaria ollenkaan. Keskimäärin lapset katsovat telkkaria ehkä 30 minuuttia päivässä. Toivoisin, että voisin sanoa samaa meistä vanhemmista..

4. Mitä harrastat tällä hetkellä?
Käyn kuntosalilla ehkä n. kolme kertaa viikossa, joskus käyn lisäksi myös joogassa ja lenkillä. Tämän lisäksi valokuvaan ja bloggaan. Jos olisi vielä enemmän aikaa keksisin vaikka mitä tekemistä.

5. Millainen poikien hoitopaikka on?
Pojat ovat hoidossa aivan ihanan perhepäivähoitajan luona jossa meidän poikien lisäksi on kaksi muuta lasta. Vaikka heidän piirit ovat päivisin melko pienet olemme olleet todella tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

6. Lempimusiikki?
Kuuntelen mieluiten pop-musiikkia. Joskus treenatessa haen fiilistä biiseistä jotka soi radiossa kun olin varhais-teini, niistä saan positiivista energiaa..

7. Minkä kirjan luit viimeksi?
Mauri Kunnaksen Hurjan Hauskan Autokirjan. Heh. No ei kai.. Luin viimeksi kirjan nimeltä #Döden joka kertoo elämästä bloggaajana. Nyt minulla on muutama uusi kirja työn alla. En ole kova lukemaan, mutta joka vuosi yritän saada luettua 4 kirjaa kannesta kanteen..

8. Parasta ja inhottavinta talvessa?
En tiedä mitään kivempaa talvessa kuin retkeillä perheen kanssa ulkona luonnossa kunnon paukkupakkasilla. Pidän haasteista ja on kivaa testata miten selviytyä ulkona hyper-kylmässä säässä. Inhottavinta on kun kengät ja sukat kastuvat loskasäässä. Yök.

9. Mikä on koko perheen yhteinen lempipuuha?
Ehdottomasti veneily. Me kaikki olemme kuin erilaisia ihmisiä merellä. Rauha valtaa meidän jokaisen mielen ja jopa meidän uhmaikäiset poitsut käyttävät joskus vesillä sanaa "kyllä".

10. Mitä teet kun sinulla on aikaa vain itsellesi?
Yleensä treenaan. Äh, aika tylsä vastaus. Jos aikaa olisi enemmän niin ehkä lähtisin shoppailemaan ja syömään sushia.

11. Mikä on parasta arjessa?
Tykkään ihan tavallisista illoista ja etenkin myöhäisillasta kun luen kummallekkin poitsulle omat iltasadut ja jutellaan hetki kahdestaan. Näistä hetkistä en ikinä haluaisi luopua!

12. Mitä haluaisit olevan eri tavalla arjessa?
Aamut. Toivoisin, että nappia painamalla lapset olisivat pukeissa, tukka harjattuna ja iloisina marssimassa päivähoitoon.. Heh. 

13. Paras matkakohde, missä olette käyneet?
Hmm.. teimme muutama vuosi sitten hyvin erilaisen matkan Singaporeen ja Balille jossa vietimme osan ajasta viidakossa sijaitsevassa hotellissa. Se oli elämys koko perheelle. Mielessä on myös edellinen lomamatka Kanarialle joka todellakin oli rentouttavaa.

14. Minne matkuistaisit juuri nyt?
Islantiin. Sinne on ihan pakko päästä pian!

Ihanaa sunnuntaita! <3

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Vaikka joskus tuntuu, ettei niitä kysymyksiä tule mieleen, näitä vastauksia on kyllä aina todella hauska lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :) Näin on, ja näihin on myös kiva vastailla <3

   Poista
 2. Näitä on kiva lukea, jatkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja vastauksia! Upea tuo poikien hoitopaikka, saavat olla yhdessä. Varmasti vahvistaa veljesten suhdetta myös. Kyllä isompiin ympyröihin ehtii sitten eskariin myötä, joka on hyvä pehmeä lasku kouluun. Vau, Singaporen & Balin reissu ollut varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Juuri nuo pienet piirit siellä perhepäivähoitajan luona on mietityttänyt, mutta onneksi meidän hoitaja on ollut todella aktiivinen ja vienyt lapsia erilaisiin puistoihin ja lähellä oleviin päiväkoteihin. Nyt ensi syksyllä alkaa uudet tuulet eskarin myötä! Jännää! <3

   Poista