2017/01/31

Meidän meininkiä

Halusin julkaista kirjoituksen siitä mitä meille kuuluu ja siitä mitä kaikkea meillä on ollut mielessä viime viikkojen aikana. Tämä idea syntyi kun luin vastaavan kirjoituksen Kotiäidin elämää-blogissa ja päätin, että minunkin pitäisi tehdä samanlainen postaus. Jokaisen perheen arkeen kuuluu samaan aikaan niin monia juttuja, ettei kaikkea millään edes meinaa muistaa. Mutta tässä ainakin jonkinnäköinen läpileikkaus siitä mitä meidän perheessä on tapahtunut lähiaikoina:

- Olemme surreet meidän läheisen sukulaisen poismenoa ja osallistuneet kauniiseen muistotilaisuuteen. Samalla olemme pohtineet ja selittäneet elämää ja kuolemaa lapsille.

- Meidän lapset ovat hurahtaneet pelaamaan pleikkarilla rallipeliä. Meidän isi-ihminen on lievästi sanottuna innoissaan tästä ilmiöstä.

- Me olemme nukkuneet taas hieman huonommin viimeaikoina. Meidän pienin mies herää keskellä yötä huutamaan. Välillä kyseessä on kiukkukohtaus ja välillä painajaiset.

- Olemme vihdoin saaneet korjattua autoni renkaan joka jo muutaman viikon verran on huutanut kadonnutta rengaspainetta. Selvisi, ettei mitään varsinaista vikaa ollut vaan kyseessä oli vain ohjelmointivirhe. Tarvitsimme siis ohjelmointi-henkilöä emmekä automekaanikkoa. Heh.

- Meidän mini täytti äskettäin 3 vuotta ja järjestimme viime viikonloppuna hänelle synttärijuhlat ralli-teemalla. Toiset juhlat on vielä edessä, joten olemme hieman "kierrosten välissä".

- Blogirintamalla on tapahtumassa vaikka mitä. Minulla on jonoksi asti kaikkia postauksia joita haluan julkaista seuraavien viikkojen aikana. Myös kaikenlaisia jänniä yhteistöitä on luvassa.

- Minulla on mennyt täysin hermo kaikkiin meidän kodin tavaroihin. Sitä on vain liikaa. Joka puolella. Kaikissa kaapeissa, laatikoissa ja lipastoissa. Pian räjähdän ja heitän PALJON kamaa roskiin, tunnen sen!

- Minä olen lukenut kirjaa valokuvien sommittelusta. Olen oppinut paljon uusia juttuja psykologiasta ja siitä mihin silmät hakeutuvat valokuvassa.

- Olemme käyneet tutustumassa eskariin yhdessä esikoisen kanssa. Oli kiva nähdä, että hän rohkeasti lähti tutkimaan paikkoja muiden lasten seurassa, eikä edes tarvinnut meitä vanhempia seurakseen.

- Olemme reippaasti tyhjentäneet meidän pakkasta ruuasta. En tiedä johtuuko tämä ilmiö siitä, että meillä on ollut todella paljon ohjelmaa vai siitä, että oikeasti olemme yrittäneet tyhjentää sitä. Oli miten oli niin tämä on hyvä juttu!

- Kerroin toissapäivänä teille siitä miten tunteeni ovat palautumassa pidemmän "tunnehaalean" jakson jälkeen. Samalla olen löytänyt valokuvausintoni, siivousintoni, kokkausintoni, askarteluintoni.. Intoa on ihan hi***sti. Ihan vaikka muille jakaa. Hihii..

- Valmistelemme tällä hetkellä tulevaa kiireistä ajanjaksoa johon sisältyy paljon kummankin  työmatkoja ulkomaille, koko perheen harrastuksia ja projekteja. Onneksi tämän kiireisen kauden päättää perheen yhteinen laskettelu-lomamatka.

Mitä sinulle ja sinun perheelle kuuluu?

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Moi! Minua kiinnostaisi tietää miten ootte toimeneet öisin teidän 3-vuotiaan kanssa? Meillä tyttö herää huutamaan/kiukuttelemaan keskellä yötä ja tätä on jatkunut jo pari kuukautt. t. Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme yrittäneet erilaisia toimintatapoja. Paras tähän mennessä on ollut se, että rauhoittelemme häntä hiljalleen, ja kerrotaan että kaikki on kunnossa ja että kyseessä on vain paha uni. Joskus jos hän on hysteerinen ja paniikissa, silittelen häntä kunnes hän nukahtaa uudestaan. Kun hän toisinaan herää kiukuttelukohtaukseen, olemme todenneet että on parempi antaa hänen rauhoittua ihan omissa oloissaan. Tsemppiä heräilyn kanssa <3

   Poista
 2. Olipa hauska postaus :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 3. Varmaan jotain ikään liittyvää nuo yö jutut kun meilläkin Iivo heräilee välillä useastikin öisin.. Milloin on krokotiili sängyn alla tai hirviö nurkassa ja välillä vaan unensekaista sepustusta villeistä unista, huoh. Onneksi rauhoittuu nopeasti kun vaan silittelee ja sanoo että " se oli vaan unta, tämä on Iivon oma huone eikä täälä ole mitään pelättävää". Aina on joku kausi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan lohduttavaa kuulla, että muillakin on samoja juttuja menossa! Olen myös ajatellut, että tämä on varmasti joku ikään liittyvä juttu. He ymmärtävät tässä vaiheessa jo aika paljon, mutta vielä heillä on vaikeuksia erottaa sadut ja tosielämä toisistaan.. se kai voi aiheuttaa aikamoisia painajaisia pikkuisille <3 Toivottavasti tämä on tosiaankin vaihe ja toivottavasti tekin olette pian jo matkalla kohti parempia yöunia! <3

   Poista
 4. Tällainen postausidea on ollut itsellänikin korvan takana jo hetken aikaa. Pitääkin jalostaa se sanoiksi asti :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tosiaankin kiva myös kirjoittaa.. tajuaa samalla miten monta asiaa on samaan aikaan menossa! <3

   Poista
 5. Mukavaa lukea teidän kuulumisianne♥ Mua hirveästi harmittaa, etten tällä hetkellä juurikaan pysty koneella olemaan ja blogikin on siksi niin kovin hiljainen. Ellei mua siis näy, en ole sua unhoittanut vaan syy on nyt ihan muualla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Voi, toivottavasti tilanne paranee pian ja kyllä blogia kerkee päivitellä myöhemminkin <3 Olet mielessäni! <3

   Poista