2017/01/13

Ensimmäinen harmaa hius löydetty!

Meidän perheessä tapahtui eilen illalla jotain eriskummallista. Makasimme kaikki (kasassa) sohvalla. Pienin mies ajeli autoilla pitkin selkääni ja toiseksi pienin mies vain halusi painia syystä tai toisesta. Mutta se mitä me huomasimme silloin sai kaikkien touhut loppumaan kuin seinään. Nimittäin näin meidän isi-ihmisellä harmaan hiuksen ja huusin löydöstäni ääneen. Kaikki pysähtyi ja tuli ihmettelemään löydöstäni meidä isi-ihmisen päässä. Se mitä tapahtui seuraavaksi sai meidät nauramaan vielä monta tuntia tapahtuman jälkeen..

Photo by L. Stormbom

Meidän esikoinen singahti äkkiä pystyyn nähtyään harmaan hiuksen ja lähti hätäisesti juoksemaan kohti keittiötä. Samalla hän huusi, että "äkkiä sakset!". Nauroimme ja kysyimme mitä varten nyt tähän hätään tarvitsisimme saksia ja hän kertoi, että isillä ei vielä millään saisi olla harmaita hiuksia kun he (hän ja veljensä) ovat vielä niin pieniä. Sitten vasta kun he ovat aikuisia meille vanhemmille saa kuulemma tulla harmaita hiuksia. Etteikö tämä jo ollut tarpeeksi shokeeraavaa jo itsessään, niin tämä reaktio nyt sitten oli oikein piste i:n päälle. Hihii.. 

Onko teidän perheessä tehty samanlaisia löydöksiä?

Oikein mukavaa (ja toivottavasti vähemmän shokeeraavaa) viikonloppua!

-Såfin

9 kommenttia:

 1. :D :D :D

  Päivä alkoi hyvin, kun naureskelin tälle aamulla jo ennen sängystä nousua. Ihania nuo muksut ja heidän ajatuksensa <3 Harmaat hiukset on kyllä minusta ihan jees - en malta odottaa, että tuo mies tuosta sillain kauniisti harmaantuu :D Tosin siihen saisi mennä vielä jokunen vuosi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :) Joo, minustakin miehille sopii sellainen kauniisti harmaantuva tukka. Itselläni tosin en ole ollenkaan niin innokas ja luultavasti suren sitä kun ensimmäinen harmaa hius löytyy omasta tukasta..

   Poista
 2. Oi, mikä reaktio! :)
  Itseltäni olen löytänyt yksittäisen aivan valkoisen (tai ehkä värittömän) hiuksen. Raskas työ, liikaa kotitöitä? ;) Toivottavasti harmaita hiuksia ei ala ihan vielä ilmestyä, ikää on vasta vähän päälle 30. Mies lähestyy neljääkymmentä ja parransänkeen on alkanut ilmestyä vaaleita alueita. Jostain syystä se ei haittaa ollenkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Kai tuo on aika yksilöllistä milloin niitä harmaita alkaa ilmestymään. Oikeastaan tuollaisen yksittäiset hiukset voi tietty olla ihan pigmenttihäiriöitä. Ja joo, miehille tosiaankin sopii eri tavalla kuin naisille harmaantuvat hiukset joten minua ei ollenkaan haittaa tämä harmaa hiuslöydös meidän perheessä <3

   Poista
 3. :D Ihana! Meillä ei onneksi vielä harmaata näy, mutta musta tulee varmaan suvun miesten tavoin kalju. Onneksi on peruukit keksitty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha... no toivottavasti et ihan vielä tarvitse turvautua peruukkiin <3

   Poista
 4. Minä löysin mieheltä harmaan hiuksen Espanjassa kesällä 2015. Samalla reissulla mies näki valokuvia omasta harventuneesta päälaestaan. Tapahtumaketju johti siihen, että äitini mies parturoi miehelleni muutaman millin sängen aurinkoisella terassilla. Nykyään mies ajaa itsenä kaljuksi. Itselläni ei ole vielä harmaita hiuksia näkynyt. Tuntuu kyllä, että hiukset ovat ohentuneet. Kaljua en aja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Luulen, että tuo on aika normaali reaktio. Kaljuksi vaan! Vähän sillä mentaliteetilla, että kaikki tai ei mitään! :) Hiukset varmasti myös ohentuvat pikkuhiljaa ja muuttuvat kenties hieman kuivemmiksi. On tässä kaikkea mihin pitäisi valmistautua. Apua!

   Poista
 5. Haha, voi ei :) Mulla on jo vuosia ollut harmaita hiuksia! Viime talvena niitä tuli ohimolle oikein joukkue ja ryntäsin jo niitä nyppimään, mutta onneksi tajusin lopettaa muutaman kerran jälkeen, koska jos oikeasti omistaa tällaiset maailman ohuimmat hiukset, ehkä mielummin edes sitten puoliksi harmaat, kun ei hiuksia juuri ollenkaan!! :D

  VastaaPoista