2017/01/03

Leikkiluolassa

Kun vauhti alkaa olemaan sellainen, että tapetitkin lähtee kotiseinistä tietää, että on aika lähteä purkamaan energiaa oikein kunnolla. Joskus siihen riittää ulkovaatteet ja jalkapallo, mutta joskus pitää ottaa käyttöön järeämmät aseet. Hihii.. Tämän vuoden ensimmäisenä päivänä meillä oli juuri tällainen päivä. Päätimme lähteä koko perheen voimin testaamaan Hakaniemessä sijaitsevaa Arena Center:in Leikkiluola-sisäleikkipuistoa. Leikkiluola on vastikään täysin uudistettu leikkipaikka jossa saa pomppia, liukua, kiipeillä ja juosta niin paljon kuin jaksaa. Leikkiluolassa oli myös erillinen alue pienimmille leikkijöille, eli paikassa viihtyy kaikenikäiset ja kokoiset tyypit.

Meidän pojat kävivät Leikkiluolan kimppuun heti ovista saavuttuamme. Ensimmäinen tovi meni tutkiessa paikkoja ja kuljimme yhdessä porukalla katselemassa mitä kaikkea jännää oli tarjolla. Pienen hetken päästä pojat olivat jo aivan punaposkisia ja täynnä naurua. Meidän poikien mielestä erityisen mieluisa oli valtava trampoliini-alue joka osittain oli nostettu viistoon seinille. Toinen heidän suosikki oli pyörivä palmukaruselli jonka ympäri he juoksivat melkein kokonaisen tunnin. Välillä piti oikein pyytää heitä vaihtamaan suuntaa.. koska, noh.. erästä äitiä pyörrytti. Heh. Minun täytyy myös sanoa, että oli kerrankin kivaa kun myös me aikuiset mahduimme hyvin kulkemaan suurimpaan osaan seikkailulabyrinttiä lasten perässä. 

Kaikenkaikkeaan leikkuluolasta jäi todella hyvä ja kotoisa fiilis. Välillä saimme jopa ihan istua sivussa ja vain katsella kun lapset leikkivät. Sinne oli helppo mennä, helppo olla ja kotiin sieltä saa takuulla päiväunille valmiit lapset. Kiitos Leikkiluola!

-Såfin

Blogiyhteistyö (liput saatu)

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset paikat on varmasti kivoja! Tiedätkö, meillä ei lapset ikinä ole tainneet edes käydä sisäleikkipuistoissa?! Olisikohan tänä vuonna jo korkea aika korjata tämäkin vääryys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho: ehdottomasti todo-listalle! ;) Parasta tekemistä esimerkiksi loskapäivänä! Teidän lapset viihtyisi varmasti, vaikkapa sitten Leikkiluolassa <3

      Poista