2017/01/18

Kysy, me vastaamme!

Minä olen jo pitkään halunnut tehdä tällaisen kysymyspostauksen. Rehellisesti sanottuna en aiemmin ole uskaltanut. Ajattelin, etten tiedä osaanko vastata kysymyksiin riittävän hyvin, tai kysyisikö kukaan mitään. Heh. Mutta näin melkein 800 blogikirjoitusta myöhemmin nauran tälle ajatukselleni ja päätin uskaltautua kysymään. Ehkä minä jo tässä vaiheessa osaan kertoa jotain vastauksia vaikeimpiinkin kysymyksiin. Eli nyt sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä mitä vain - me vastaamme! 


Meillä on viime päivinä vietetty ihan sitä tavallista lapsiperheen arkea. Tylsää mutta toisaalta täydellistä. Pari arki-iltaa on mennyt täysin nautiskellen pakkasesta. Pääosin olemme viettäneet aikaa läheisen urheilupuiston jäällä. Jopa minä luistelin. Meidän vanhempi poika kerkesi jo kysymään "onko tämä oikea maailma"? Ihmettelin hänen kysymystä ja hän selitti, että hän vain uskoi, että hän näki unta kun meillä oli niin hauskaa yhdessä luistellessa. Voi suloisuus sentään. Myös meidän nuorempi herra on päässyt ensimmäistä kertaa koittamaan omia luistimia. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa olemme juoneet kaakaota ja syöneet isot lautaselliset puuroa. Yhtenä iltana kävin myös tulevan eskarin vanhempainkokouksessa ja taisin myöhemmin samana iltana vielä tilata vähän lastenvaatteita netistä (mutta jos joku kysyy tätä, niin en myönnä mitään!) Ihan tavallista arkea, mutta silti täydellistä.

Mutta N-Y-T nyt: Kysy, me vastaamme!

-Såfin

15 kommenttia:

 1. Heti ei tullut kysymystä mieleen, mutta mä olen pohtinut ihan samaa ja miettinyt ihan samoin. Tai no - mietin edelleen. Ehkä puoli vuotta jo pyöritellyt mielessä ajatusta siitä, että muut kysyy ja minä vastaan, mutta en myöskään uskalla. Mun pahin pelko on se, että kukaan ei kysy mitään :D

  Hienoa, että uskalsit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. en siis ole ollut yksin ajatusteni kanssa :) <3 Mutta hei, jos minä uskallan niin myös sinä uskallat, eiks vaan!?

   Poista
  2. Mä kerään ainakin vielä hetken rohkeutta ;)

   Poista
 2. Minkälaista työtä teette? Päivätyö/osa-aikatyö? Onko teillä suunnitteilla lisää lapsia? Oletteko aina asuneet Helsingissä? Mikä on teidän lempiruoka? Onko teillä karkkipäivä? Saako lapset katsoa telkkaria/jos niin miten paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä <3 vastailen piakkoin!

   Poista
 3. Kiitos kivasta blogista! Olen hetki sitten löytänyt blogisi ja aktiivisesti luen. Mukava kun postaat niin usein:) Tässä kysymyksiä, Miksi aloitit bloggauksen? Oletko käynyt blogitapaamisissa? Oletko saanut ystäviä blogin kautta? Mitä harrastat tällä hetkellä? Millainen poikienne hoitopaikka on? Poikienne välisestä suhteesta? Niksejä uhmaikäisen kanssa? Mitä itse harrastat tällä hetkellä? Unelmien viikonlopun ohjelma? Paras matkakohde, missä olette käyneet? Minne matkustaisit juuri nyt? Minkä kirjan luit viimeksi? Lempimusiikkisi? Haaveiletteko vielä lapsista? Mitä toivot tulevaisuudelta? Talonrakentamisesta, millaista taloa suunnittelette?, sisustus ym? Mitä toivot tulevaisuudelta? Mitä tekisit jos sinulla olisi päivä aikaa vain itsellesi? Perheenne lempiruoka? Lempiherkku? Mistä sisustus jutusta haaveilet? Elämäsi unohtumattomin hetki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet löytänyt tänne, tervetuloa <3 Ja kiitos kaikista kysymyksistä! Vastailen näihin omassa postauksessa pian! :)

   Poista
 4. Miltä näyttäisi teidän viikon ruokalistanne, jos lapset saisivat sen päättää? Mikä on parasta ja inhottavinta talvessa? Millainen olisi unelmiesi päivä? Mikä on lasten kasvamisessa haikeinta, entä parasta? Mikä on lempiherkkusi? Miten hemmottelet perhettäsi? Minkä neuvon antaisit tuoreille vanhemmille?

  VastaaPoista
 5. Mikä on koko perheen yhteinen lempipuuha? Asia, jonka meinaatte ehdottomasti toteuttaa kesällä? Millaista elämänne on viiden vuoden kuluttua? Mitä teet kun sinulla on aikaa vain itsellesi?

  VastaaPoista
 6. En keksi yhtään kysymystä. Onneksi muut näyttävät keksineen. :) Mukavaa torstaita! Olen muuten ajatellut, että tällaista postausta en ainakaan ikinä tee. Nyt jo mietin, että josko sittenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän paljon kysymyksiä on jo! <3 Ehkä sinäkin jossain vaiheessa teet vastaavan postauksen!?

   Poista
 7. Sama ajatus pyörii mielessä täälläkin. Eniten "pelottaa" se, ettei kukaan kysyisi mitään!
  Kysyn, mikä on mielestäsi parasta arjessa? Entä minkä haluaisit olevan eri tavalla?
  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hassua ajatella, että se olisi "hirveintä" mitä voisi käydä.. Tavallaan vähän höpsöä! :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle! <3

   Poista