2017/01/16

Veljekset kuin Adidakset

Meidän veljekset ovat nykyään keskenään kuin paita ja peppu. He haluavat olla samiksia kaikessa. Pitää olla samat lelut, samat lakanat, sama puheenvuoro, samanlaiset lusikat, samanmakuiset smoothiet ja viimeisenä tähän listalle on vielä tullut samanlaiset vaatteet. Minä vannoin vuosia sitten, etten koskaan pukisi lapsiani "samis"-vaatteisiin. Joo.. ei siinä niin käynyt. Joskus on vain helpompi todeta, että ennakkoluulot ja hölmöt lupaukset olivat turhia. Nykyään puemme siis lapsemme usein samanlaisiin vaatteisiin siksi, että vältyttäisi riidoilta. Heh. Ja myönnettäköön, että kyllä minua hymyillytti melkoisen paljon kun näin pojat kipittävän minua vastaan näissä uusissa Adidaksen "samis"-puvuissaan. Veljekset kuin Adidakset..

Minä vastaan yleensä meidän poikien vaatehankinnoista joten yllätyin täysin siitä kun meidän isi-ihminen oli käynyt ostoksilla ja löytänyt sieltä pojille nämä uudet Adidaksen asut. Sen jälkeen nämä kolmiraitaiset ovat olleet kovassa käytössä. Ainakin lasten mielestä niitä voi käyttää ainakin urheillessa, ravintolaan mennessä, yöpaitoina nukkuessa (ei annettu lupaa) sekä ihan oloasuina. Aika monikäyttöset asut siis kyseessä. Meidän isi-ihminen oli myös samalla onnistunut löytämään lapsille uudet hienot lenkkarit kevättä varten. Voimme siis jo ruksata muutamat hankinnat kevätvaateprojekti-listalta..

Kuka hoitaa teidän perheessä lasten vaateostokset?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Oikein onnistuneesti isi on osannut ostaa ☺👌 ! Meillä mä hoidan tyttöjen vaateostokset. Mutta siis mä ajattelin myös etten i k i n ä pukisi lapsia samisteluun, toisin kävi 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee.. joo ihan samoilla linjoilla siis! On se toisaalta myös kätevää kun tarvitsee miettiä vaan yksi asukokonaisuus ja sitten pukea kummatkin samaan :)

   Poista
 2. Mäkin joskus vannoin, ettei meidän pojat tule koskaan samistelemaan. Eipä :D Lapset ovat siis vahvasti erimieltä kanssani! Meillä mä hankin suurimman osan vaateostoksista, mutta mies osaa kyllä yllättää aina välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. Juu, taisi lapset argumentoida paremmin tässä samistelu-asiassa. :) Kivaa, että myös miehet joskus osallistuvat vaateostoksiin <3

   Poista
 3. Ihana kirjoitus - tässä just koetan totutella ajatukseen elämästä kahden pojan äitinä.. ilmeisesti se osaa parhaimmillaan siis olla tosi mukavaa, kun voi seurata veljesten touhuja ja päähänpistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 Juu, voin sanoa, että olen käynyt läpi samanlaisia tunnekuohuja kuin sinä! Mutta kaksi poikaa on minusta aivan täydellinen yhdistelmä - ne ovat toistensa parhaita kavereita!

   Poista