2017/06/20

On aika sanoa heippa!

Olen tänä vuonna kirjoittanut 146 blogikirjoitusta. Se tekee 6 kirjoitusta viikossa. Jokaiseen blogikirjoitukseen olen käyttänyt keskimäärin muutaman tunnin. Se on ainakin 300 tuntia bloggaamista - Ajatelkaa! Tänä vuonna olen järjestänyt 7 kilpailua jossa yhteistyössä eri yritysten kanssa olen saanut arpoa vaikka mitä kivoja juttuja teidän kesken. Olen myös saanut viettää ihanaa aikaa yhdessä perheblogit.fi-bloggaajien kanssa Hotel Rantapuistossa ja myöhemmin meidän kehityspäivillä Tampereella Sokos Hotel Tornissa. Bloggaajavuosi on muutenkin ollut täynnä jänniä juttuja. Olen saanut osallistua sekä Fazerin järjestämään leivontakouluun sekä Santa Marian ruokavalokuvauskurssiin. Lisäksi sain myös osallistua tämän vuoden Lapsimessuihin bloggaaja-passilla.


Blogini instagram (@malin.safin) seuraajamäärä on tänä vuonna kasvanut räjähdysmäisesti muutamasta sadasta seuraajasta yli tuhanteen. Olen todella otettu. Suosituimmista blogi-postauksista kerroin jo teille aiemmin omassa postauksessa. Yhden asian ääreen palaan kuitenkin uudestaan ja uudestaan ja se on, että teitä lukijoita on vaikea kiittää riittävästi. Ette ehkä tiedäkään miten paljon minulle on merkinnyt se, että niin moni jaksaa lukea meidän kuulumisia päivästä toiseen. Kiitos!

Vaikka tämä onkin ollut minulle hyvin rakas harrastus on nyt aika sanoa heipat! Onneksi en aikonut hävitä "blogosfääristä" kovin pitkäksi aikaa, nimittäin palaan uudella energialla koneen ääreen viikon blogi-loman jälkeen. Loppublogivuodesta tulee aivan mahtava, sen lupaan!

Nyt haluan toivottaa oikein super-ihanaa juhannusta jokaiselle ja kivaa blogi-taukoa minulle! Hihii..

-Såfin

PS. ARVONNAN VOITTAJA: Leikkien-kutsuilta arpomani monivärinen taikahiekkapakkaus meni nimimerkille: Krista. kommentillaan "Leikkien on minulle tuttu juttu työn puolesta ja taikahiekka tulisi ahkeraan käyttöön". Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle. Olen sinuun yhteydessä!

10 kommenttia:

 1. Olet lomasi ansainnut <3 Ihanaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Oot ollut kyllä super-ahkera bloggaaja! Ehdin jo säikähtää, että miten lopullisia heippoja olet toivottamassa.

  Ihanaa blogilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaiken näköistä tässä on häärätty ja blogiloma tuli ihan tarpeeseen :D

   Poista
 4. hitsi, että säikähdin. :D Ihanaa lomaa, nauti <3
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minusta ihan näin helposti pääse eroon :D

   Poista