2017/06/11

Suosituimmat blogipostaukset

Lista tämän blogin suosituimmista blogipostauksista on tietenkin minusta tosi kiinnostava. Haluan luonnollisesti tietää mistä te haluatte lukea. Viime vuoden aikana tänne blogiin ja instagramiin (@malin.safin) on eksynyt ennätysmäärä seuraajia ja olen todella otettu siitä, että niin moni piipahtaa täällä lukemassa höpsöjä ja välillä vakaviakin juttuja meidän elämästä. Moni teistä onkin jäänyt seuraamaan meidän taivalta ja tasapaonottelua rakennusprojektin, sisustamisen, valokuvaamisen, matkailun ja lapsiperheen arjen tiimoilta. Oivalsin vuosi sitten, että ehkä teitäkin saattaa kiinnosta mitkä ovat olleet ne kaikkista suosituimmat blogitekstit menneen vuoden aikana. Ne tekstit ehkä kertoo jotain tämän blogin lukijoista, eli jotain teistä. Tässä se lista tulee - näistä TE olette halunneet lukea:  

TOP 10 - Suosituimmat blogipostausta 

Tutkiessani tätä listaa niin saan jälleen kerran todeta, että teitä kiinnostaa eniten lukea meidän tekemisistä ja menoista, elämyksistä ja retkistä. Onneksi niin, sillä se on aihe josta tykkään kirjoittaa. Hihii.. Yksi toinen näissä otsikoissa nouseva teema on tällä kertaa valokuvaus ja siihen liittyvät kirjoitukset. Olen super-innoissani tästä sillä valokuvaamisesta on tullut minulle todella rakas harrastus ja se myös toivon mukaan näkyy täällä blogissa. 

Nyt minua kiinnostaa tietää oliko analyysini oikea: mistä sinä haluaisit lukea jatkossa?

-Såfin

PS. ARVONNAN VOITTAJA: Newbie:n vauvan torkkupeiton voitti nimim. Sabriina kommentillaan  "Peitto tulisi meidän 2 viikkoiselle pikkuprinssille". Kiitos kaikille osallistujille ja onneksi olkoon voittajalle, olen sinuun yhteydessä.

PPS. Huomenna käynnistyy seuraava arvonta joten pysy kuulolla.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti