2017/06/16

Meidän kesäpentu on täällä

Tervetuloa kesäkoira Kessu! Sinun saapuessa meidän taloon olet 8 kuukautta vanha. Olet meillä lainassa sen aikaa kun sinun oikea perhe on matkoilla Euroopassa. Sinä olet mahdottoman vilkas ja söpö pieni koira ja olemme odottaneet sinun tuloa paljon. Olet meille entuudestaan tuttu. Asustelet meidän takapihan aidan toisella puolella ja olemme tunteneet sinut aivan pienestä lähtien. Pienenä pallerona kaivauduit omalta pihaltasi aidan ali seikkailulle meidän pihalle. Siitä lähtien olemme saaneet törmätä sinuun usein. On kivaa, että olet tullut tänne leikkimään ja lomailemaan meidän kanssa..

Eilen otimme sinut mukan kun lähdimme hakemaan lapsia päivähoidosta. He olivat enemmän kuin innoissaan kun ymmärsivät, että päivä vihdoin on koittanut. Koskaan aiemmin meidän pojat eivät ole lähteneet niin nopeasti päivähoidosta kotiin kuin eilen. Sinä olit vilkas ja innoissasi. Häntäsi heilui. Välillä sinun teki mieli hypätä syliin, vaikka meille on kerrottu ettet sinä enää saisi pomppia. Annoimme sinun silti innostua hetkeksi. Kävimme sinun kanssa kävelyllä kaksi kertaa illalla vain koska se on niin kivaa. Pojat etsivät sinulle kymmeniä keppejä ja kävelivät vieressäsi myös silloin kun halusit jahdata ohilentäviä lintuja. Katselit takapihallamme miten pojat pomppivat trampoliinilla ja tutkit myös jokaisen nurkan meidän kodista. Illan tullen sinun silmät luppasivat yhtäkkiä. Vaikka pojat olisivat vielä jaksaneet leikkiä niin sinua alkoi väsyttämään. He toivat eteesi leikkiautoja ja kumiankkoja mutta et enää herännyt. Nukuit jo sikeää unta, jalat välillä vispaten. Otin sinulle muistoksi nämä kaksi valokuvaa. Näissä kuvista näet miten paljon sinusta välitetään..

Kesäkoira Kessu! <3

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Oi mikä ihanuus♥ Ihania touhuhetkiä Kessun kanssa♥

  VastaaPoista
 2. Suloinen koira, todella! Muutamaan asiaan kiinnitin huomiota näin koiran omistajana itsekkin. Aivan ihanaa, että olette saaneet koiran hoitoon ja pääsette touhuamaan yhdessä! Muistattehan, että koira on uudessa ympäristössä ja on vielä nuori koira. Näin ollen antakaa koiran levätä rauhassa, silloin lapset eivät saa mennä häiritsemään. Suloista, mutta älkää peitelkö lämpöisellä kesäilmalla koiraa. Tärkeimpänä pantaa ei suositella pidettävän koiralla kun vain ulkoillessa. (näytti vielä aika kireällä olevan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ovat tiedossa; peitto sekä panta on poistettiin kyllä muutaman minuutin jälkeen ja hän sai nukkua rauhassa❤️

   Poista