2017/06/15

Viimeaikoina olemme

Julistamme kesän alkaneeksi. Meidän perhe on nyt virallisesti siirtynyt täydelliseen kesä-modeen. Tällä tarkoitan sitä, että meidän illat töiden ja päivähoidon jälkeen kuluvat ulkona erilaisten kivojen puuhien parissa. Kalenterimme pursuaa rantatreffeistä, synttäreistä, mökkiviikonlopuista ja grillijuhlista. Lasten harrastukset ovat jo kesätauolla ja muutaman päivän päästä lapset jäävät piiitkälle kesälomalle ensin kolmeksi viikoksi isovanhempiensa kanssa ja sen jälkeen lomailemme koko perhe vielä kolme viikkoa. Aika luksusta. Kotona olemme hoitaneet tekemättömien listaa ja päässeet purkamaan hetken sitten kotimme valloittaneen kesäkaaoksen. Tänään meidän luokse saapuu myös kesän odotetuin projektimme, nimittäin kesäkoira Kessu..

(kuvat ovat meidän viime viikonlopun mökkireissulta)

Auringosta saatu energia kanavoituu moneen suuntaan. Olemme ottaneet kesätehtäväksi oppia pelaamaan enemmän lauta- ja logiikkapelejä yhdessä lasten kanssa. Keittiössä minulla on tekeillä kuusenkerkkäsiirappi ja ulkona työn alla on myös muutama pihasomiste. Meidän isi-ihminen taas on kanavoinut energiaansa golfturnauksissa ja rakennushommissa. Tällä viikolla buukkasimme vihdoin myös lennot Tanskaan. Suunnittelemamme kesäinen Legoland-matka on siis askeleen lähempänä toteutumista ja päätimme myös, että tulemme matkallamme viettämään aikaa myös Kööpenhaminassa. Emme malttaisi odottaaa.

Ainiin, kaiken muun ohella meillä on myös käynnissä sellainen "pikkupikku" rakennusprojekti. Tontillamme kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti. Kun aiemmin kaivoimme kuoppaa maan syvyyksiin olemme nyt edenneet siihen vaiheeseen, että rakennamme "ylöspäin". Upotimme tonttimme täyteen paaluja viime viikolla ja nyt työt jatkuvat teknisissä pohjatukihommissa (josta en itse ymmärrä kovin paljon. Kröhöm..). Pääasia on se, että alamme pikkuhiljaa hahmottamaan tulevan talomme kokoa ja seuraava työvaihe on jo kellarin muuraaminen. Jännää! Pian meidän pitää myös henkisesti valmistua nykyisen kotimme myymiseen, sillä kuvat ja välittäjäsopimus on seuraavaksi otettava työn alle.

Tällaisia kesäfiiliksiä ja projekteja meillä on käynnissä. Nyt minua kiinnostaisi tietää mitä sinulle kuuluu? Onko sinun kesä jo alkanut?

-Såfin

PS. Muista myös osallistua taikahiekka-arvontaan täällä.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää ihanan kesäiselle♥ Täällä on vaan otettu nää lämpimät päivät rennosti nauttien :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa kun kesä on tullut! <3 Voi vain istua paikoillaan katsomassa luontoa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia mökiltä! Ja muutenkin teidän puuhat kuulostaa ihanan kesäisiltä! Meillä pojat olivat viime viikon säbäleirillä ja tällä viikolla isovanhemmilla lomailemassa. Tuleva ekaluokkalainen taas on toista viikkoa futiskoulussa. Se on tarkoittanut että minä, nuorempi tyttö ja hoitolapset hengaillaan myös futiskentällä. Viikonlopun jälkeen tuo futiskoulu on ohi ja ehditään tehdä jotain muutakin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siis leirin- ja harrastusten täyteistä aikaa :D Se on varmasti kivaa ja lapset saavat viettää aikaa kavereidensa kanssa lempipuuhien ääressä. Nauttikaa kesästä ja kivaa viikonloppua myös teille <3

   Poista
 3. Ihania kesäfiiliksiä kuvissa! Tuo rakennusprojekti on varmasti jännä vaihe.

  Meillä taapero on kotona koko kesän kanssani niin meillä on kaikkea kivaa kesäpuuhaa suunnitteilla. Helsingissä ehdittiin jo käymään Linnanmäellä ja oltiin siskoni luona niin pääsivät lapset leikkimään keskenään. Meillä ollut myös mökkeilyä, uimarantoja täällä kaupungissa ja muuta pientä mukavaa.

  Ensi viikolla picnic risteilylle ja sitten isännälläkin alkaa loma niin lähdetään juhannuksen jälkeen pienellle kesälomareissulle :)

  Ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista