2017/10/30

Me bloggaajat Megastar laivalla

Lauantaina minulla oli edessä jännä päivä. Olimme nimittäin sopineet treffit perheblogit.fi-bloggaajien kanssa ja tarkoituksena meillä oli viettää kiva päivä yhdessä inspiroituen, keskustellen ja kehittäen kaikenlaista jännää bloggaamiseen liittyen. Aivan mahtavat puitteet tällaiselle päivälle tarjosi Tallink Silja uudella laivalla nimeltä Megastar. Meidän päivä alkoi mukavasti Comfort Loungen tiloista jossa meille oli varattu ihka oma neuvottelutila tarjoiluineen. Meidän porukassa parhainta antia on ehdottomasti ne keskenämme jaetut vinkit ja bloggaamisen kohokohdat sitten edellisten treffien. Kun olimme käyneet läpi ensi vuoden blogisuunnitelmaa ja vaihtaneet kuulumisa saimme testata ruokatarjoiluja buffetissa. Minä ihastuin täysin paikan sisustukseen ja fressiin ympäristöön. Ruoka oli hyvää ja mihinkään ei tarvinnut jonottaa. Seurassamme oli myös pieni matkustaja ja hänellekin oli tarjolla syöttötuoli ja pientä naposteltavaa kun sitä tarvittiin. Kaikille siis jotain!

megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
megastar
Ruokailun jälkeen meillä oli mahdollisuus käydä kiertämässä ja tutustumassa paikkoihin. Kierrokselta minulle jäi eritysesti mieleen miten huikeat ostosmahdollisuudet Megastar-laivalla oli. Shoppailu-kompleksi oli tehty kahteen (!!) eri kerrokseen. Siellä oli vaikka mitä: kosmetiikkaa, leluja, vaatteita, viinejä, vaatteita ja jopa ruokaa. Vaikka olin päättänyt olla ostamatta mitään niin jotenkin kummasti ostoskoriin kuitenkin eksyi jotakin jokaiselle perheenjäsenelle. Hihii.. Itselleni löysin mm. ihanan huulikiillon ja lapsille löytyi jotain pientä kivaa Halloween-asuja varten. Hintojen suhteen yllätyin myös positiivisesti: kaikkialla oli mukavia tarjouksia verrattuna maihin hintoihin.

Yleisfiilis laivalla oli todella raikas ja kaikki pinnat olivat puhtaita ja vaaleita. Ruokailumahdollisuuksia oli useampia ja myös lapsille oli todella moderni leikkihuone. Meidän porukka risteili edestakaisin Tallinnaan laivalla ja aikaa meillä oli yhteensä 5 tuntia. En tiedä johtuiko seurasta vai kivasta ympäristöstä mutta olisin helposti voinut heittää toisen kierroksen ja jatkaa shoppailuja. Hihii..

Mukana nauttimassa ja inspiroitumassa olivat seuraavat blogit: Norudemu, Ihan vaan tavismutsi, Kommammaa, Marialla ja Äiti on vähän väsynyt ja tietty meidän ihana tiiminvetäjä Sari. Kiitos ihanat leidit seurasta! 

-Såfin

/Yhteistyössä Tallink Silja:n ja Perheblogit.fi:n kanssa/

6 kommenttia:

 1. Niin ihana, mutta aivan liian lyhyt reissu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Olisi voinut jatkaa vielä myöhäänä yöhön! :D

   Poista
 2. Oi, teillä oli vamasti ihana reissu! Ja mä täällä taas yritän olla kuolaamatta näppistä noiden ruokakuvien vuoksi. Ai miten niin aina nälkä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. juu, noi ruuat olivat kyllä ihan superhyviä :D

   Poista