2017/10/25

Ruuhkavuosien crazy-mutsi palkintoa tavoitellessa

Eilen törmäsin erityiseen tilanteeseen. Se hetki oli paniikinomainen suorastaan. Samana iltana olin kuitannut hurjan paljon erilaisia asioita hoidettavaksi. Olen mukana vanhempainjärjestön hallituksessa ja sitä kautta järjestämässä isoja Halloween-discoja koululla tulevalla viikolla. Olen niistä innoissani ja odotan iltaa kovasti. Lisäksi siskoni on menossa naimisiin kuukauden päästä ja suunnittelussa ja harjoituksissa on paljon ihania ja kivoja asioita järjestettävänä. Näitä häitä odotan superpaljon. Tulevana viikonloppuna minulla on myös kauan odotettu perheblogien kehittämispäivä jotka tällä kertaa ovat ulkomailla. Sekin on ihan huippukivaa. Paljon kivoja asioita näin meidän normaalin arjen, rakennusprojektin, harrastusten ja päivätöiden lisäksi. Yhdestäkään en halua luopua - en tietenkään! Kaikkea on kuitenkin aika paljon. Eilen illalla kun olin lyönyt yhdet synttärit ja yhdet leikkitreffit kalenteriin sain paniikkikohtauksen (en siis sen varsinaisessa merkityksessä) kun tajusin, että kalenterissa on ainakin viidelle päivälle tuplabuukkaukset. Siis, mitä! Minä joka olen niin järjestelmällinen en tee tällaisia virheitä..

Aloin hädissäni selaamaan kalenteria (ja ehkä vähän raivoamaan meidän isi-ihmiselle kaiken stressin keskellä. Heh.. ) Lähetin viestejä peruakseni menoja, pahoittelin, piirsin suuria nuolia paperille ja listasin hoidettavia asioita. Paniikki ei helpottanut vaan sen sijaan minulla oli huono omatunto siitä, että muut saavat järjestää aikataulunsa uusiksi minun mokan takia. Velloin itsesäälissä siksi, että jouduin ensimmäistä kertaa ikinä sanomaan itselleni, että aika käy liian vähiin kaikkien asioiden hoitamiseksi. Kunnes vihdoin oivalsin sen.. hetkinen.. tässähän oli vielä sittenkin tämä yksi tyhjä viikko kalenterissa. Olin vain kadottanut yhden viikon. Hypännyt kalenterissani yhden viikon yli. Pienin ajatusvirhe voi luoda kauhean kaaoksen tällaisen perheen arkeen. Huh. Tuplabuukkauksia ei ollutkaan. Kiva. 

Mutta miettikää miten noloa palata kaikille ihmisille ja sanoa että: "Heeeei, minä taas täällä! Sori, väärä hälytys - tuplabuukkausta ei ollutkaan. Olin vain kadottanut yhden viikon kalenteristani mutta onneksi virhe korjaantui ja sain viikkoni takaisin. Ettäs käykö millään vielä, että nähtäisi silloin? Teen lasagnea sekoilun hyvittämiseksi. T. Oman elämän supersankari. NOT. " 

"Ruuhkavuosien crazy-mutsi"-palkintoa tavoitellessa..

-Såfin

PS. Ja sori tuosta kuvasta. Ehkä osaatte samaistua..?! Hahaa

6 kommenttia:

 1. Mikä ihmeen sori kuvasta? :D onneksi muillakin on ton näköistä eikä vaan meillä, hahhahhaha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :D Hyvä jos se piristi edes sinun päivää!

   Poista
 2. :D kuulostaa siltä että ei tekis pahaa jos kadottaisit sen yhden viikon ja relaisit :D <3 hurjasti kivoja juttuja sulla tiedossa anyway :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa! Jotenkin kaikki kivat jutut on vaan kasaantunut tähän samaan syssyyn.. Hihii.. :D

   Poista
 3. Tuo kuvahan on hurjan lohduttava sillä juuri tuollaiselle meidänkin lastenhuoneessa näyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :D :D :D Juu, kyllä tällaisia kaaos-hetkiä ilmenee lastenhuoneessa melkoisen usein!

   Poista