2017/10/04

Taaperotiistai

Taaperotiistai on hauska ilmainen tapahtuma vaunukansalle ja muille lapsenmielisille. Taaperotiistai kokoaa paikalle metrin mittaiset vaahtosammuttimet, innokkaat äidit ja erilaiset yritykset viettämään aikaa yhdessä. Kyseessä ei ole tapahtuma jossa ostetaan ja tyrkytetään tuotteita vaan lapsille on oikeasti järjestetty hauskaa puuhaa ja vanhemmille on tarjolla konkreettista apua, etuja, arvontoja ja tuote-testejä. Lisäksi paikalla oli oman alansa asiantuntijoita eri yrityksistä mm. PikkuJätistä, Tarramonsterista ja Touhulasta. Me kävimme piipahtamassa Jumbon Taaperotiistaissa mittaamassa tunnelmaa. Saapuessamme paikalle ostoskeskuksen keskelle pystytetyssä tapahtumassa oli jo paljon väkeä. Pysähdyimme heti kiipeilemään Bobles-palikoilla ja ihmettelimme suuripäisiä Tatu ja Patu-hahmoja. Kävimme myös maistamassa uusia Organix-smoothieita ja ajelimme päältä istuttavilla potkutteluautoilla..

Taaperotiistai
taaperotiistai
taaperotiistai
taaperotiistai
taaperotiistai
Taaperotiistai
Taaperotiistai
taaperotiistai
Muiden Taaperotiistaihin tulleiden perheiden tapaan myös me osallistuimme uuden Tatu ja Patu-kirjan arvontaan - ensimmäinen lastenkirja jossa on käyttöohjeet myös vanhemmalle miten kirjaa luetaan. Hihii.. Saimme myös mukaamme kivat etusetelit mm. SeaLife:en ja Tarramonsterin verkkokauppaan. Jotkut vanhemmat käyttivät myös hyödykseen FamilyBoost:in ilmaisia vartin keskustelutuokiota jonka aikana saivat toisen näkökulman asioihin jotka ovat askarruttaneet omassa arjessa. Taaperotiistai oli kaikin puolin hauska tapahtuma jossa ehdottomasti kannattaa piipahtaa. 

Jos sinä kiinnostuit Taaperotiistaista niin seuravat tapahtumat järjestetään: Sellossa 10.10, Kauppakeskus Kaaressa 17.10 ja Forumissa 31.10!

-Såfin

//Kaupallinen yhteistyö//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti