2017/10/26

Onnelliset asiat juuri nyt

Minä istun tässä ja hymyilen itsekseni. Tavallaan tuntuu vähän hassulta jakaa tällaisia hetkiä vain oman läppärini kanssa ja sen kautta teidän kanssa. Näin ajateltuna tämä bloggaaminen on hieman outo harrastus. Joka ilta kun istahdan tähän koneen ääreen kirjoitan yleensä juuri siitä mikä on päällimmäisenä mielessä sillä hetkellä. Monesti inspiraatio kirjoittamiseen löytyy juuri ottamistani valokuvista joita istun selailemassa tai editoimassa. Tänään päällimmäisenä mielessä on kuitenkin ehdottomasti onnellisuus. Minun elämässä on niin monta kivaa asiaa jonka eteen kannattaa venyttää huulia suureen hymyyn..

Nämä asiat nostavat hymyn huulilleni juuri nyt: 

- Villapaidat, villamekot, lämpimät neuleet ja jättihuivit ovat jälleen sallittujen listalla. Kaivoin omat vaatekappaleet esille jo viime viikolla ja asetin ne jonoon. En malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään jokaista kappaletta.

- Ihanat muistot. Samalla kun kaivoin esille marimekon villatunikani muistui mieleen yksi hauska tarina. Sen samaisen tunikan meidän isi-ihminen oli kutistanut viime vuonna noin viisi kokoa pesukoneessa. Auts. Hän teki hurjasti töitä ja löysi minulle lopulta saman mekon Italialaisesta liikkeestä ja järjesti vastoin heidän sääntöjä tunikalle kuljetuksen Suomeen. Se oli koko maailman viimeinen kappale tätä mekkoa. En kestä.

- Tulevat ihanat juhlahäppeningit. Kalenterini täyttyy ihanista asioista: siskoni häät, koulun Halloweendiscot, Perheblogien kehittämispäivät ja eräs ihana acapella konsertti näin muutama mainitakseni.

- Ikkunat. Ensi maanantaina asennamme ikkunat meidän tulevaan taloon. Sillä hetkellä voimme myös napsauttaa lämmöt päälle ja rakennustyömaa muuttuukin samalla hetkellä taloksi. Talomme on samalla tiivisi ja siirrymme sisähommiin. Iiik. 

- Poikien keskinäiset leikit. Eilen illalla lapset leikkivät kahdestaan koko illan (!!) keskenään. He olivat uppoutuneet merirosvoleikkiin. Sänky oli laiva ja olivat rullanneet omat kiikarit paperista. He keräisivät aarteita aarrearkkuun ja kalastivat hai-kaloja yhdessä. En saanut heitä iltapalalle, kunnes oivalsin piirtää aarrekartan joka johti iltapalapöytään. LOL!

- Perheen yhteinen loma. Ikävöimme jo hurjasti meidän ystäväperhettä jotka muuttivat Saksaan reilu kuukausi sitten. Varasimme nyt lennot ja lähdemme moikkaamaan heitä marraskuun lopussa. Reissussa olemme neljä päivää. Jee.

- Pituutta kasvanut tukkani. Minulla on vaikka kuinka pitkään ollut lyhyt tukka ja viimeaikoina lyhyt polkkatukka. Nyt olen kuitenkin siskoni häitä varten kasvattanut tukkaani muutamilla senteilla ja alan vähän ihastumaan tähän ylikasvaneeseen polkkaan. 

- Lakritsi. Olen hurahtanut. Vastoin periaatteitani syödä sokeria viikolla kuolaan nyt lakun perään joka päivä. Sorruin nimittäin viikko sitten syömään sellaista supertuoretta lakua ja se oli nii-iin hyvää. Ensi viikonloppuna taidan sortua taas. Hihii..

- Tärkeän asian oivaltaminen ja hyväksyminen. Oivalsin tässä yksi päivä yhden asian, nimittäin sen että kaikki asiat muuttuvat. Jokainen tilanne elämässä on vain vaihe, joskus vaihe on mukavampi joskus ikävämpi. Jotta osaa olla onnellinen hetkessä pitää hyväksyä muutos, eikä haikailla menneiden perään.

- Kynttilät. Olemme siinä vaiheessa lasten kasvatusta, että olen turvallisesti onnistunut kahtena iltanan polttamaan tuikkuja. Jess.

- Uusi puhelin. Saan pian uuden puhelimen ja vanha liian pienimuistinen puhelin menee kiertoon. Eniten minua ilahduttaa uuden puhelimen muistitilavuus, joka siis mennen tullen pesee kultakalan muistin omaavan nykyisen puhelimeni muistikapasiteetin. (Lisää valokuvia siis! Hih)

Mistä sinä iloitset juuri nyt?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Ihania ilonaiheita! Minä iloitsen juuri nyt siitä, että olemme koko perhe lomalla. Täällä on myös isovanhempia ja lasten serkkujen perhe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih! Teillä on varmasti ihanaa siellä :D Koko perhe koossa lämpimässä säässä! Nice <3

      Poista