2018/12/07

Jäässä

Täytyy sanoa, että tuo otsikon sana kuvaa hyvin kattavasti meidän perheen tunnelmaa tällä hetkellä. En yleensä tykkää kirjoittaa negatiivisia kirjoituksia blogin puolelle, sillä en itse myöskään nauti sellaisten tekstien lukemisesta. Tosiasia on kuitenkin se, että elämä ei aina ole helppoa ja arki ei aina mene ihan niin kuin haluaisi. Meidän perhettä on kaksi viikkoa varjostanut flunssakierre. Ei niin vakava, että olisimme sen takia jääneet kotiin kokonaan lepäämään, mutta tarpeeksi vakava että voimat ovat olleet aika lopussa. Ärsyttävää tavallaan, sillä tämä aika vuodesta olisi täynnä kaikkia pieniä kivoja tapahtumia joista ei haluaisi jäädä paitsi. Meidän flunssakierre ei ota loppuakseen. Kun yksi nuha on selvitetty, iskee seuraava yskä, silmätulehdus tai muu oire. Yksikään näistä ei ole ollut vakava, mutta pikkuhiljaa tämä saisi jo loppua. Yritän lohduttautua sillä, että olemme olleet aivan super-terveitä koko kesän ja syksyn. 

Eilen illalla ensimmäinen meistä raahautui lopulta lääkäriin. Silmätippoja ja lisää yskänlääkettä oli saldo tämän käynnin jälkeen. Taidan olla niin epätoivoinen tämän kierteen suhteen, että olen valmis kokeilemaan jo poppakonsteja. En turhaan haluaisi syöttää lapsille (tai itselleni) antibiootteja tällaisiin pikkuvaivoihin mutta tästä päivästä alkaen aion heittää kehiin kaikki tyrnimehut, inkiväärijuomat ja ylimääräiset vitamiinit mitä suinkaan vaan keksin. Kaksi viikkoa on pitkä aika sairastella. Haluaisin pikkuhiljaa palata siihen omaan treenirytmiin ja toisaalta haluaisin olla yhtä energinen kuin normaalisti olen iltaisin. Olen varma, että lapsiakin ärsyttää tämä jatkuva niistäminen ja hössöttäminen. Bläh. Typerät flunssat. Typerät yskät ja typerät nuhat.

Onko teidän perheessä ollut flunssaa tai muita sairauksia tänä syksynä/talvena?

-Såfin

PS. sori tämä avautuminen.. 

4 kommenttia:

 1. Minulla on esikoinen (2013), joka on sairastanut yhden flunssan syyskuussa ja that`s it. Sitten on kuopus (2016), joka on sairastanut useasti ja pitkään. Kuopus on "tulehduskierrelapsi", eli aina tulee myös kurkunpääntulehdus (valvon yöt kuunnellen, koska yskä kuulostaa siltä, että pitää nostaa pystyyn hengittämään) sekä astmaoireita - jos avaava lääke ei auta, niin mennään päivystykseen availemaan kurkkua. Olen kyllä ihan zombie noiden tautijaksojen aikana, joten ymmärrän kirjoituksesi erittäin hyvin! Voimia tautien selättämiseen ja toivottavasti taas hellittää vähäksi aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin niin erikoista, että jotkut vain paranevat nopeasti ja sitten on myös perheet jossa flunssan iskiessä on tällaisia piiitkiä kausia erilaisia oireita. Valvotut yöt ovat kyllä pahimpia ja jos vain itse saisi nukkua kunnolla, niin ehkä jaksamista olisi vähän eri tavalla. Huh. Kiitos tsempeistä ja kommentista <3 Kyllä tämä vielä tästä!

   Poista
 2. Pikaista paranemista♥ Ootko kokeillut jo sinkin tai maitohappobakteerien vaikutusta? Meillä on nyt kylässä kaksi tautia samaan aikaan, joista toinen on ehkä se kaikkein epämieluisin. Pakko siis yrittää täälläkin kaikki mahdolliset poppaskonstit eli tiedän siis tunteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla kokeiltu, kiitos vinkistä. Pitäisi nuo maitohappobakteeritkin ottaa testiin jos parantaisivat vastustuskykyä tällaisessa tilanteessa. Meillä on nyt tähän mennessä ollut tyrnimarjamehut, hunajat ja inkiväärivedet testissä. Tsemppiä kans sinne teille <3 <3

   Poista