2014/12/05

13 tuntia aurinkoa marraskuussa!?

Luitteko tämän jutun siitä, että aurinko paistoi Helsingissä vain 13 tuntia marraskuussa? Tämä on poikkeuksellisen vähän, tarkemmin 24 tuntia vähemmän kuin keskimäärin. Sanovat, että tällainen ilmiö voi johtaa pienentyneeseen liikuntamäärään, liikasyömiseen ja huonompiin yöuniin. Check, check ja check!

Eilen kun huomasimme, että päivästä oli tulossa hieno, oli "pakko" lähteä ulos hengittämään raikasta ilmaa ja nauttimaan auringosta. Kaikki olivat hyväntuulisia ja pojat saivat energiaa purettua. Kun tulimme sisälle sainkin yllättäen hetken ylimääräistä aikaa poikien päiväunien aikaan ja päätin tarkistaa omat marraskuun liikkumis- ja nukkumistilastot hyvinvointirannekkeeni sovelluksesta. Aivan kuten pelkäsin, marraskuu on todella ollut surkea kuukausi sekä liikkumisen, että nukkumisen kannalta. Unta on kertynyt reilu 10 tuntia vähemmän kuin keskimäärin ja korkeasykkeistä liikuntaakin on 4,5 tuntia vähemmän kuin tavallisessa kuussa.

Mysteeriksi jää mihin olen käyttänyt ne ekstratunnit, jotka todistetusti olen unien ja liikunnan kustannuksella varastanut itselleni??

-Såfin

PS. Voitte arvata mitä illalla tein: pakkasin kassin ja lähdin jumppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti