2014/12/06

Valkoinen matto

Lähdimme ostoksille aikeissamme ostaa "talvimatto" meidän olohuoneeseen. Ei siis oltu hakemassa tonttumattoa, mutta jotain vuodenaikaan sopivaa. Pohdimme kaupassa erilaisia vaihtoehtoja tietenkin sen jälkeen kun monien iltojen nettisurffailun jälkeen jo olin valinnut tietynlaisen maton. Kotiin kannoimme lopulta kuitenkin valkoisen maton (!!), aivan erilaisen kuin aluksi olin suunnitellut. En tiedä miten järkevä päätös tämä oli, etenkin kun toinen veikko harjoittelee käsillä syömistä itse ja ruokaa lentää satunnaisesti jopa metrien päähän. Puhumattakaan siitä, että ulkokengillä saatetaan joskus vahingossa marssia olohuoneen halki hakemaan jotain unohtunutta lelua mukaan ulkoilemaan.

Noh, kadutaan sitten myöhemmin. Nyt ollaan tyytyväisiä ratkaisuun ja talvimattohan tämä tavallaan on. Valkoista on ainakin lattiatasossa, jollei lunta ole maassa jouluun mennessä! Nyt kun tarve muuttaa olohuoneen sisustusta on saatu tyydytettyä ainakin hetkeksi, on mukava lähteä viettämään kansallista juhlapäivää kavereiden kesken.. 

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana matto!! Kyllä kelpaisi meillekin. Meillä on nyt tuommoinen tosi muhkea karvamatto, joka on taaperoperheessä maailman epäkäytännöllisin.. Sinne kun katoaa niin legot kuin porkkananpalatkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Karvamatotkin on ihania! Aina ei sisustuksessa voi miettiä käytännöllisyyttä!

   Poista
 2. Kaunis matto, saako tiedustella ostopaikkaa? Meillä mattojen uusiminen myös edessä pienen karvatassun ansiosta, sisäsiisteys kun ei ollut vielä ihan hallinnassa kun koiruus meille muutti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Matto löytyi lopulta Askosta! Siellä taitaa vielä tänään olla kaikki tuotteet -30%.

   Poista