2014/12/30

Uudenvuodenlupaus

Nyt on aika tunnustaa jotain, mitä olen häpeillyt pitkään. Olen totaalisesti ja täysin laiminlyönyt itseni tämän asian saralla sen jälkeen kun esikoinen syntyi. Olen ollut aivan pohjanoteerauksen surkea hoitamaan ihoani. Menen usein nukkumaan meikit naamassa, enkä ole tehnyt ihokuorintaa, rasvausta tai muuta ihohemmottelua pitkään aikaan. Taisin tänä vuonna kerran käydä kasvohoidossa ja se on koko vuoden saldo. Täytän ensi vuonna 30-vuotta ja siksi koen, että tähän on tultava muutos ja päätin tehdä uudenvuodenlupauksen tämän asian tiimoilta. 


Kuten myös muiden elämäntavotteiden, uudenvuodenlupaus kuuluu olla tarkka ja mitattavissa. Ei siis riitä, että lupaisin hoitaa ihoani "paremmin". Siihen riittäisi sitä paitsi muutama rasvaus ensi vuoden alussa ja olisin jo tavoitteessa. Hahaa! Eli tulevana vuonna lupaan pestä meikit pois joka ilta. Olen armollinen ja annan itselleni 5 vapaakorttia koko vuodeksi. Lisäksi lupaan itselleni, että teen ihokuorinnan ja kasvojen syvähoidon kerran kuussa. 

Onneksi joulupukin kontista löytyi hyvät apuvälineet tämän lupauksen toteuttamiseen.. 

-Såfin

PS. Olisi tietysti ollut paljon hienompaa jos lupaukseni olisi jotenkin liittynyt hyväntekeväisyyteen tai muiden huomioimiseen mutta päätin tällä kertaa olla itsekäs.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti