2014/12/31

Pukinkontista löytyi

Kun kotona häärää kaksi pientä lasta, omat joululahjat jää hieman taka-alalle. Niitä pääsee tutkimaan kunnolla vasta kun lasten kaikki lelut on koottu, uudet kirjat on luettu, pelit on pelattu ja askarteluvälineet on päässyt koekäyttöön. Nyt on kuitenkin meidän vanhempien vuoro nauttia lahjoistamme. Olemme juoneet kahvia uusista Marimekon Oiva/Siirtolapuutarhan kupeista ja aamupalamme on myös muuttunut uuden smoothiekoneen ja reseptikirjan myötä. Smoothiekonesta saa kätevästi aamupalat tai välipalat mukaan irrotettavassa juomapullossa. Sitäkin toiminnallisuutta on jo testattu, kun nukuin liian pitkään juuri sinä ainoana aamuna piti herätä aikaisin treenitreffeille siskoni kanssa..

Yhdessä lahjassa sain jo pientä vinkkiä tulevasta synttärilahjasta, kun paketista paljastui valkoinen kameralaukku, johon sopii hieman "järeämpi" kamera. Laukun täyttöä täytyy kortin tekstistä päätellen kuitenkin odottaa vielä muutama kuukausi 30-vuotispäivään asti. Suoraan käyttöön tuli kuitenkin mieheltäni saama LV:n lompakko. Naureskeltiin tilanteelle, kun siirsin kaikki maksukortit ja kuitit siihen - jotenkin tuntuu että jungle juicebarin ale-leimakortti tai hyvin höylätty plussakortti ei oikein sovi tähän lompakkoon. 

Näiden lisäksi sain myös paljon muita ihania lahjoja kuten mm. koruja, kirjoja, villasukat, nahkakengät,  ja treenivaatteita.

Kaunis kiitos kaikille!

-Såfin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti