2014/12/13

Erilainen ja helppo piparikoristelu

Leivoimme yhtenä iltana esikoisen kanssa pipareita käyttäen hänen joulupakettikalenterista löytyneitä hattivatti-piparkakkumuotteja. Olin aiemmin päivällä ostanut ihan valmista piparkakkutaikinaa kaupasta, mutta tällä kertaa kokeilimme tuoretta taikinaa, ei sellaista pakasteversiota. Ihan hauskaa, että kaupasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Päätin hattivattien lisäksi myös toteuttaa idean joka vilahti jonkun aikakausilehden joulukattauskuvissa, nimittäin piparkakku jota voi käyttää esim. glögilasin koristeena.







Kun piparit tulivat uunista, päätimme vielä koristella ne. Tällä kertaa kuitenkin hieman erilaisella tavalla. Koristelussa käytimme koristesokeria ja nonparelleja sokerikuorrutuksen päällä. Voitte kuvitella sen riemun kun esikoinen näki lautaset täynnä erivärisiä koristehippuja. Levitin helppouden takia sen ihan tavallisen sokerikuorrutteen ruokaveitsellä reilusti koko piparin päälle. Tämän jälkeen esikoinen vastasi "dippaamisesta". 

Inspiraatiota koristeluun haettu täältä

Tiptaptiptap!

-Såfin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti