2014/12/27

Paloheinän pulkkamäessä

Paloheinässä sijaitsee yksi Helsingin talvimaisemien makeimmista paikoista, ainakin lasten mielestä. Nimittäin iiiiiso, rinne joka on pyhitetty pulkkailulle. Siellä nähtiin eilen n. 100 Stiigaa ja vähintään yhtä monta liukuria ja pulkkaa. Jotkut kokeilivat myös minisuksiaan ja muita laskuvirityksiä. Me lähdimme intoa täynnä kokeilemaan pulkkamäkeä varustettuna muutamalla pulkalla ja kahdella juuri heränneellä, energiaa täynnä olevalla pikkupojalla.



Kummatkin pojat laskivat mäkea alas kiljahtaen ilosta. Ylös tuleminen oli sitten hieman rankempaa. Meidän nuorempaa 10 kk vanhaa veijaria sai vielä itse vetää ylös mäkeä ja siinä tulikin sitten tehtyä päivän treenit ja muutama vihreä kuula sulatettua. Meidän kolmevuotias esikoinen jaksoi itse kävellä mäkeä ylös. Hän yritti loppuun asti, luovuttamatta vetää pulkkaansa "vielä kerran" ylös - vaikka sitten kontaten!! Asenne kohdallaan!!














Me vanhemmatkin testattiin mäkeä pari kertaa (minä hieman kauhuissani..). Kun oli aika lähteä kotiin se yksi ainoa meistä, joka oli istunut kiltisti pulkassa muiden vedettävänä keksi, että hän ei ole kiinni valjaissa, vaan pulkasta voi karata. Riemu oli suuri. Hän hyppäsi kyydistä sekunnin välein ja lähti kontaten karkuun, kun muut hieman uupuneena yritti ottaa häntä kiinni!

Hauskaa perhepuuhaa!!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti