2014/12/18

Puinen latvatähti - suomalaista muotoilua

Olen jo pitkään miettinyt uuden latvatähden hankkimista. Aiempina vuosina meillä on ollut sellainen perinteinen glitteritähti, mutta olen haaveillut löytäväni jotain erikoisempaa. Latvatähti on kunniapaikalla koko joulun, ikään kuin koko olohuoneen katseenvangitsijana. Nyt se löytyi - tähti, jonka haluan kruunaavan meidän kuusen. Porvoolaisen käsityötaiteiljan suunnittelema ja suomalaisesta koivusta valmistettu kaunis ja koristeellinen Valona Designin latvatähti. Tämä kuusentähti sopii pienempään kuuseen, mutta kovin isoa puuta ei mahdukaan meidän olohuoneeseen.


Tällä hetkellä meidän kodissa on aika vähän koriste-esineitä. Ne kenellä on tuollainen pikku tuholainen kotona, ymmärtävät varmaan miksi. Jännitämme kuusen hankkimista tänä vuonna, sillä meidän pian 11 kuukautta vanha veijari ei ole kovin innoissaan "ei-sanasta" - tai siis oikeastaan hän on kyllä innoissaan siitä, mutta hieman eri tavalla kuin toivoisimme. Kieltäjä saa vain ison hymyn, jonka jälkeen touhu jatkuu. No, ellei hän saa koko kuusta kumoon, ainakin latvatähti saa olla rauhassa..

"When you wish upon a star.."

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Vau, aivan ihana latvatähti! Mistä ostit tämän? Porvoosta jostakin? Se on mun lapsuuden kaupunki, haaveilen vielä sinne takaisin muuttamisesta jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  2. Porvoo on todella idyllinen ja kaunis kaupunki! Käyn siellä itse myös melko usein moikkaamassa mummoani, joka asuu vanhan Porvoon puolella! Tähden ostin kuitenkin verkkokaupasta: http://madeby.fi/designers/shop/Valona.. :)

    VastaaPoista