2014/12/28

Lasten joululahjat

Meidän pikkupojat saivat yhteensä yli 100 pakettia. Ilmeisesti ovat olleet poikkeuksellisen kilttejä tänä vuonna??!! Nuorempi veijari oli joulun alla enemmän kiinostunut muista jutuista kuin pakettien avaamisesta ja isoveli taas oli tooooosi rakastunut kaikkiin pikkuveljen saamiin lahjoihin. Voitte siis kuvitella mikä show meillä oli paketteja avatessa, kun toinen konttaa kuusenkoristeiden perässä ja toinen omii pikkuveljen juuri saamia lahjoja ja suunnittelee niille paikkaa omaan huoneeseen.. Hahaa!!


Muutama päivä joulun jälkeen tilanne kuitenkin rauhoittui ja lapset pääsivät pikkuhiljaa leikkimään niillä ihan omilla lahjoillaan sen jälkeen kun isi oli näyttänyt tavaroille hieman ruuvaria ja rakennustaitojaan. Meidän 3-vuotias sai mm. paljon (isoja) pehmoleluja, merirosvopuvun, playmobilen poliisiaseman, makuupussin, kirjoja, villavaatteita,  askartelu- ja väritystarvikkeita, pelejä ja kylpytakin.

Meidän kuopus taas sai Brion päälläistuttavan koiran, kirjoja, paljon ihastuttavia vaatteita, Stokken ruokailualustan ja uuden autoistuimen. Lisäksi lapset saivat myös yhteisiä lahjoja, joista heidän ehdoton suosikki on iiiisoo kylpyamme, jossa he voivat kylpeä yhdessä ilman, että toisen jalat on kokoajan tiellä. Sitä on koeajettu jo monta kertaa joulun jälkeen. 

Lapset kiittävät ja kumartavat!!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti