2015/12/14

Pieni muskaritonttu

Meidän 4-vuotias ja meidän kummityttö joka on samanikäinen, ovat harjoitelleet koko syksyn Jamkidsin järjestämässä muskarissa isoa joulukonserttia varten. He ovat olleet tosi reippaita ja osallistuneet muskariharjoituksiin ilman meitä vanhempia. Jokaisen muskarikerran jälkeen he ovat saaneet sieltä jopa ihan kotiläksyjäkin. Hihii..Saimme tähän liittyen sitten lopulta viime viikolla kutsut osallistua tällaiseen ihan "aitoon" joulukonserttiin. Sellaiseen jossa esiintyjiä oli vajaat 100 tyyppiä joiden keskimitta on siinä metrin paikkeilla ja keksi-ikä on n. 3v. Jokainen tällainen metrin mittainen tyyppi sitten piti vuorollaan tulla esiintymään lavalle. Sitä koordinoimassa oli 4 laulunohjaajaa. 

Noniin ja jos sitten laskit päässäsi tuon alkutekstin matematiikan niin sait tulokseksi, että yhtä ohjaaja kohden oli 25 pientä lasta. (Tähän sellainen kauhistunut emoij). Siinähän olisi voinut uskoa, ettei koko esityksestä tule mitään. Mutta kyllä siitä tuli. Pienen alkusähläyksen jälkeen joululaulut kaikui salissa ja hymyilevät vanhemmat katselivat ylpeinä yleisöstä sitä omaa metrin mittaista pätkää, joka seisoi siellä muiden lasten seassa lavalla laulamassa. Ei sitä tunnetta voi selittää, mutta siihen sekottuu suurta ylpeyttä, iloa, rakkautta, haikeutta ja jotakin mitä ei voi selittää. Sellainen iloisen pakahtunut tunne..

<3

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Oii, varmasti mahtava konsertti ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana! Muuten olen erittäin tyytyväinen siihen, että meidän lapset on perhepäivähoitajalla hoidossa, mutta harmittaa ehkä vähän kun kaikki isommat (päiväkodin) joulujuhlat jää välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo, näin se on. Siinä on aina puolensa. Meidänkin lapset ovat perhepäivähoitajalla ja olen samoiten tosi tyytyväinen siihen. Siellä piirit ovat todella pienet mutta onneksi saavat sitten harrastusten kautta osallistua vähän isompiin tapahtumiin!

   Poista
 3. Ai että miten mahtava juhla <3 Niin parhaita tällaiset, ja taatut kyyneleet <3 <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Ainakin tämä herkkis-mutsi oli aika liikuttunut kun toinen soittelee kanteletta sielä muina miehinä.. <3

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta konsertilta :) Noi on kyllä niitä asioita mitkä säilyvät mielessä aina! Ja voi sitä jännityksen määrää mikä pienillä on ollut ennen esitystä :') <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tästä jäi kiva muisto! :D Ja kyllä, meidän pikku tonttu ei yhtään meinannut pysyä paikoillaan ennen konserttia..

   Poista