2015/12/21

Joulusmoothie

Voiko joulusta saada yliannostuksen? En tiedä, mutta nyt se on vallannut meidän aamiaispöydänkin. Meillä oli viikonloppuna luvassa paljon jouluaiheista puuhaa. Hankimme kuusen, paketoimme lahjoja, poimimme esille joulutonttuja ja kävimme jopa joulukonsertissakin. Ajattelin, että jos me nyt muutenkin olemme joulutohinoissa niin tehdään nyt sitten koko päivästä jouluaiheinen. Aamiaisena meillä oli siksi tarjolla tattadaa: "Joulusmoothie"..


Joulusmoothie 4:lle
- 2 punaista "jouluomenaa"
- 2 kourallista rusinoita*
- 2 appelsiinia
- 2 senttiä tuoretta inkivääriä
- kanelia oman maun mukaan
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl vettä/jäitä

*Rusinat kannattaa liottaa vedessä yön yli, että ne pilkkoutuvat helposti blenderissä.

Meillä alkaa jouluvalmistelut nyt olemaan ihan hyvällä mallilla ja se pieni stressi joka meinasi yllättää viikonloppuna on onneksi selätetty. Huoh! Nyt joulu saa tulla..

Mites teillä? Onko kaikki jouluvalmistelut ihan suunnitellusti aikataulussa, vai mennäänkö teillä päivä kerralla kohti joulua?

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana joulusmoothie :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ei ehkä se perinteisin, mutta kuitenkin hyvänmakuinen :D

   Poista
 2. Nami, mä oon oikee smoothie friikki :D Tuntus että kaikki alkaa olla valmiina mutta eiköhän täältä vielä aatto aamuna panikoida kauppaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että löytyi toinenkin smoothie-fani.. :) Jouluvalmisteluissa käy aina tuolla tavalla. Sitä jotenkin luulee, että kaikki on hoidossa kunnes keksii sen yhden lahjan tai yhden ainesosan jonka on unohtanut kauppaan.. Huoh! <3

   Poista
 3. No nyt mulle iski smootie-himo :D Jouluvalmisteluissa täällä ollaan ihan vaiheessa, mutta mitäpä tuosta stressaamaan. Kuusi meillä sentään on jo jo osa ruuista hankittuna. Niin ja lahjoja ihan liikaa eli mikäs hätä tässä on :)

  VastaaPoista