2015/12/09

Hulinaa jäähalleilla

Meillä oli oikein touhukas itsenäisyyspäivä. Olimme alunperin päättäneet, että lähtisimme ulos lapsille järjestettyyn tontturataan aamupäivällä. Koska ulkona oli lievästi sanottuna hieman tuulista, päädyimme kuitenkin etsimään jotain toimintaa sisätiloista. Pian sen jälkeen selvisi, että muutkin meidän kaveriperheet olivat ajatelleet samalla tavalla ja saimme heti aamusta kutsun lähteä mukaan Oulunkylän jäähalleille. Siellä oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa pienemmille ja isoimmille liikkujille. Pakattuamme luistimet ja sisätossut kassiin suuntasimme jäähalleille. Lapsia vastaanottamassa oli tietenkin valkopartainen pukki..


Riehuimme koko päivän temppuradalla ja myöhemmin vielä luistimet jalassa jäällä. Meidän pienin tyyppi on vielä vähän pieni ollakseen itsekseen jäällä luistimet jalassa, mutta hän pääsi onneksi isin sylissä vähän testaamaan miten jäällä liikutaan. Loput ajasta lahjoimme hänet kekseillä tyytymään jään sijaan vaihtopenkkiin. Voi toista. Meillä oli oikein hauskaa ja totesin hiljakseen itsekseni, että ehkä minusta sitten kuitenkin tulee sellainen jäähallimutsi!? (Jos joku kysyy, en koskaan tule myöntämään sanoneeni tuota äskeistä. Hihii..)

Mites te muut äidit suhtaudutte jäähalleihin? Voisitteko kuvitella viettävänne siellä arki-iltoja kun lapsenne ovat jäällä?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Jäähalleissa on sitä jotain <3 johtunee ehkä omasta useamman vuoden kestäneestä taitoluisteluharrastuksesta ;) Jäähallille lähtisin koska tahansa, mutta jalkkiskentän laidalle en "ikinä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tunnelma tosiaan kumpuaa sieltä omasta lapsuudesta.. :) Minä en taas koskaan ollut jäähalleilla nuorempana ja nyt se tuntuu vähän vieraalta paikalta..

   Poista
 2. Oi miten kiva tempaus! ja vauhtiveikko kuvassa :D ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä! :D Pojilla oli kyllä vauhti kohdillaan! :D

   Poista
 3. Mä tuun kyllä viimeseen asti välttämään jäähalleja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin aiemmin, että olin samanlainen - nyt pitää vähän miettiä muuttuuko tämä suhtautuminen.. :D

   Poista
 4. Kuulostaa huisin kivalta päivältä :) Hmm, enpä tiedä olisiko musta jäähalli äidiksi tai ainakaan montaa kertaa viikossa en haluaisi siellä penkillä istua sillä inhoan kylmää :D

  VastaaPoista
 5. Mä en jaksaisi yhtään istua minkään kentän laidalla! Salaa siis toivon ettei lepset innostua peleistä, vaikka isompi pojista kuulemma aikookin parhaaksi jääkiekon pelaajaksi ikinä. On siinä ainakin tavoitetta :D

  VastaaPoista