2015/12/05

Mamma venyttelee..

Toivoisin, että tämä olisi sellainen kaunis tarina treenistä ja venyttelystä. Mutta se ei ole. Olen aina yhtynyt minun siskon sanontaan, kun hän sanoo, että olemme yhtä notkeita kuin näkkileivät. Taivutat vähän liikaa ja.. räts. Hahaa.. Tämä ei tietenkään ole mikään lopullinen tila ja asialle voi tehdä jotain. Tykkään joogasta tosi paljon ja siinä kehittyy tietenkin venymään ja keskittymään koko kehon hallintaan. Mutta ei siihen asanaan pääseminen mitään kaunista katsottavaa ole. Lisäksi lasten kanssa pitäisi taipua mitä kummallisempiin asentoihin. Voit kuvitella tilanteen kun toinen lapsi roikkuu reppuselässä ja pitäisi samalla noukkia se muumihahmo joka juuri sujahti sinne telkkaritason alle..

No me sitten reippaina tyyppeinä päädyimme lähtemään siskoni kanssa syvävenyttelyyn toissailtana. Sellaiseen kunnolliseen yli tunnin mittaiseen settiin. Siinä venyttiin ja venyttiin (ja hihiteltiin kankeudelle). Lopulta päädyin itse hulluttelemaan ja heittämään sellaisen venytyksen johon en koskaan aiemmin ole päässyt. Tiedätte sen kun selinmakuuasennosta vie jalat pään yli niin että polvet on tulee hartioihin kiinni. Ei sanonut räts niin kuin olin epäillyt, mutta pelottavaa se oli. Hahaa.. Kyllä teki hyvää mutta lopputulemana oli sellainen rekan alle jäänyt olo. Seuraavanakin päivänä fiilikset oli kuin kovemman salitreenin jälkeen.. Pitäisi ehkä venytellä vähän enemmän. *kröhöm*

Mikä sinun suhde venyttelyyn on?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Venyttely? Mitä se on, kysyy ratakisko :D Kerran mies kilttinä ajatteli vähän venyttää selkäpuolelta ja se ei kauheen ihanasti päättynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;) Joo, tuota mä kans pelkään että lähtee vähän liaan "kunnianhimoisesti" venyttelemään ja sitten käy hassusti..

   Poista
 2. Hahhaa :D Mä oon päässyt tässä helpolla koska oon luonnostaan hyvinkin notkea, mutta kyllä nyt huomaa kun ei reiluun vuoteen ole pahemmin venytellyt että alkaa vähän kangistumaan..ikä kenties painaa (ai kamala) Suunnitteilla on just joku venyttelyyn ja syviin lihaksiin keskittyvä "jumppa", tekis kyllä hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadehdin sinua niin! :D Se venyvyys on muuten sellainen juttu, että se katoaa nopeammin kuin esimerkiksi lihaskunto. Näin kertoi ainakin meidän venyttelyohjaaja siinä välissä kun hän naureskeli meidän kankeudelle.. Hihii..

   Poista
 3. Hihii <3 Ihana olet! Ja niin nätti kuva susta <3
  Pitäis kyllä todellakin venytellä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Epäilin kyllä, että tämä on sellainen mitä aika monelta jää tekemättä. On niin paljon asioita joita "pitäis".. <3

   Poista