2015/12/07

Seikkailu SeaLifessa

Lauantaiaamuna pakkasimme kamppeet kasaan ja haimme meidän kummipojan kolmanneksi ilopilleriksi meidän autoon. Voitte vaan arvata miten täynnä iloista energiaa ja jännitystä meidän takapenkki oli. Hahaa.. Meidän retken määränpääksi oli aiemmin valikoitunut SeaLife ja erityisesti poikia kiinnosti tietenkin hait ja vaaralliset mustekalat. Kun saavuimme määränpäähän pojilla oli niin kiire kalojen luokse, etteivät meinanneet malttaa riisua edes takkeja. Kassalta pojat saivat kyselylomakkeen ja siihen vastaamalla saivat pienen palkinnon reitin lopussa. Iloksemme myös 100 ensimmäiselle vieraalle tarjoiltiin joulupuuroa ilmaiseksi SeaLifen kahvilassa ja sehän sopi vallan mainiosti juuri näin joulun alla..

Meidän isommat pojat tykkäsivät eniten isoista kaloista ja tietysti heidän mielestä kaikista jännittävin oli hai-kalat SeaLifen isossa altaassa. Jokaisella altaalla piti kuitenkin ottaa pientä etäisyyttä ihan siltä varalta, että kalat pääsisi liian lähelle. Yllätyimme myös siitä, että meidän nuorin mies oli aivan täpinöissään kaloista ja niiden vikkelistä liikkeistä. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun hän ei juossut ympäriinsä kuin päätön kana kun olemme jossain tällaisessa paikassa. Niin hauskaa meillä oli, että kävelimme itseasiassa koko SeaLifen reitin läpi kahteen kertaan. Håhåå..

-Såfin

Vinkki: Sovelluksen 24h-Zoo (applestoren) kautta saa toistaiseksi Sealifen sisäänpääsyliput pienellä alennuksella. 

4 kommenttia:

 1. Me käytiin tuolla kesälomalla ja lapset tykkäsi hurjasti! Vieläkin muistelevat kaikkea näkemäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä lapsille aikamoinen elämys.. :D Luulen, että meilläkin puhutaan tästä vielä pitkään! Hihii..

   Poista
 2. Näyttää huisin kivalta reissulta! Oon varmaan tynnyrissä kasvanut sillä luulin että sea life on auki vain kesäisin :D Tässäpä siis hyvä idea jollekin tylsälle viikonlopulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vauhdikasta ja hauskaa! :) Juu, Sealife on sillä tavalla kiva paikka, että se on auki myös silloin kun muualla ei tapahdu mitään. Eli juuri sateisena myrskyisenä päivänä aivan huippu paikka!

   Poista