2015/12/15

Seurasaaressa

Viikonloppuna kävimme Seurasaaren Joulupolulla seikkailemassa. Polun varrelle oli suunniteltu erilaisia rasteja lapsille. Siellä sai koristella joulukuusia, sytyttää kynttilöitä, etsiä tonttuja ja suorittaa temppuratoja. Me olimme tällä kertaa oikein klassisesti "leveä kuljetus" sillä seuramme eteenpäin viemisessä vaadittiin oikein yhdet tuplarattaat ja kahdet erillisrattaat. Noh, onneksi liikkeellä oli paljon muutakin vaunukansaa, joten sulauduimme porukkaan oikein hyvin. Suoritimme rasteja, ihailimme koristeltuja pipareita, katselimme lasten askartelemia eläinnaamioita ja puolivälissä polkua piti tietenkin perinteisesti pysähtyä grillimakkaralle ja glögille.


Kun olimme päässeet vähän yli puolenvälin polkua taivaalta alkoi satamaan jotain valkoista. Ei sitä ihan lumeksi voinut kutsua ehkä korkeintaan märäksi lumeksi. Hahaa.. Oli mitä oli, lapset olivat kuitenkin ihmeissään ja kyllä se omalla tavalla toi tunnelmaa meidän seikkailulle. Illalla sitten kuivattelimme kylpyhuoneessa lattialämmön avulla rattaita ja märkiä haalareita. Sellainen märkä seikkailu meillä tällä kertaa..

Oletko känyt Seurasaaren Joulupolulla vai järjestetäänkö kenties teilläpäin jotain vastaavaa?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Oi että miten ihana tapahtuma <3
  Ja aivan varmasti se mitä satoi oli lasten mielestä lunta :D Hihii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se ainakin lapsista oli lunta.. Kaikki lasketaan! Hahaa.. :D

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalle tapahtumalle!

  VastaaPoista
 3. Mäkin olisin varmasti väittänyt sen olevan lunta! :D Tänään raahasin lapset pulkkamäkeen vaikka nurmikkoakin näkyi,jokainen lumihiutale on käytettävä hyödyksi :D Mutta mukavalta reissulta vaikuttaa ♡ Hitsi kun täälläpäin ei ole vastaavia

  VastaaPoista