2015/12/16

Puinen himmeli olohuoneessa

Olen ihastunut kaikkeen puuhun, vaikka aikaisemin olisin voinut vannoa käsi sydämellä, ettei meidän kotiin tule mitään puunväristä. Varsinkaan mitään vaaleaa koivua. Vuodet vierii ja mieli muuttuu, niin se on. No nyt sitten olen kypsytellyt mielessäni ajatusta himmelistä. Kypsytellyt ja kypsytellyt siihen pisteeseen asti, että en enää voinut elää ilman sellaista. Siksi olen aktiivisesti metsästänyt juuri meidän olohuoneeseen täydellistä himmeliä. Oli selvä, että sen piti olla Suomalaista suunnittelua ja sitten mieluiten sitä puuta. Kuin tilauksesta sain viime viikonloppuna  kutsun tulla tutustumaan Valonan-ateljeehen Helsingin Käpylään. Tarkoitus oli juoda vähän glögiä, herkutella ja hypistellä tuotteita. Kuvista voit sitten päätellä miten kävi.


.. kyllä, meidän olohuoneen katossa paraatipaikalla roikkuu nyt aivan ihana himmeli. Meidän esikoinen oli hieman huvittunut himmeli-sanasta. "Onko se sen takia, että se roikkuu himmelissä (´taivaalla´ruotsiksi)?" Ja näin se taitaa olla. Taikauskoa tässä koristeessa on, sillä ennenvanhaan uskottiin, että mitä isompi himmeli sen parempi sato oli luvassa. Toivotaan nyt, että tämä himmeli tuo meille myös onnea ja hyvää satoa ensi vuodelle. (Ja ellei muuta - niin kaunis se ainakin on.. hahaaa..)

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Voi juku miten ihana! Tuollaisen himmelin voisin meillekin huolia :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on upea ♥ Mä en oo koskaan oikeen pitänyt himmeleistä mutta pari viikkoa sitten oltiin maalla ja sielä mökin katossa korkealla roikkuu mun mumman tekemiä himmeleitä. Ryhdyin niitä kuvaamaan ja nehän on oikeastaan aika hienoja! Mitä tää on? Vanhuus ei tuu yksin? Vai onko himmeleistä tullut trendikkäitä? Oli miten oli,himmelit on hienoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :D Hahaa, aika jännää, että sinäkin olet ajatellut ja valokuvannut himmeleitä juuri samaan aikaan. Ehkä sä voisit lainata sieltä mökiltä yhden himmelin kotiin?! Nää on näitä kummallisia juttuja, jotka ehkä herää iän myötä. Alkaa tykkäämään jostain mitä on vannonut ettei KOSKAAN osta omaan kotiinsa. APUA!

   Poista
 3. Voi miten kaunis!! ♡ Mulla on projektina tehdä tällainen itse pilleistä, saa nähdä kerkiääkö ennen joulua :D

  VastaaPoista