2015/12/11

Yksi ihan tavallinen ilta & Arvonnan voittaja

Tavallisena iltana minä haen lapset päivähoidosta ja ajamme suorinta reittiä kotiin. Riisumme kaikki haalarit, villa-asut, kurahousut ja likaiset kengät eteisen lattialle. Jätämme ne siihen. Heittäydymme hetkeksi leikin vietäväksi. Puetaan rooliasut, painitaan ja leikitään pikkuhahmoilla. Tänä iltana meidän kodissa asuu taas merirosvo ja merirosvon äiti. Merirosvon äidillä on sormus kädessä, muttei miekkaa, koska eihän äidit osaa taistella. Tällä merirosvoäitillä on toisessa kädessä pikku-muumi joka kiipeää muumitaloon ja putoaa. Myös muumit heittäytyvät lopulta merirosvoleikkiin.

Kun olemme ladanneet akkuja tarpeeksi ryhdymme niihin vähän tylsempiin hommiin. Keräämme vaatteet, teemme ruokaa, syömme, ladataan tiskikone, pesukone, pestään, siivotaan jne. Otamme vitamiinit, pakkaamme seuraavan päivän laukut, leikitään ja luetaan. You know the drill. Eli ihan ilman mitään "erityisohjelmaa" saa kyllä illan kulumaan ihan hyvin. Hahaa..

Tänään "erityisiltaohjelmaksi" saan kuitenkin lähettää kaksi iloista sähköpostia, sillä olen nimittäin juuri arponut kaksi Minisun-tuotepakettia. Kilpailuun osallistuivat kaikki jotka kommentoivat tähän viikon takaiseen kirjoitukseen. Fanfaarin saattelemana ilmoitan siksi tässä ja nyt, että satunnaisarvonnalla poimitut voittajakommentit ovat:

"Piiuli12/03/2015 9:24 ap.
Otan D-vitamiinilisää ympäri vuoden. Kesällä pienempää annosta, mutta näin kaamosaikaan 100 mikrogrammaa päivässä. Jos tuntuu, että meinaa flunssa iskeä, niin otan vielä isompaa annosta muutaman päivän ajan. Eipä tässä tosin flunssaa ole ollutkaan, vaikka ympärillä yskitään ja niiskutetaan. Viralliset D-vitamiinin saantisuositukset ovat Suomessa mielestäni tosi alakanttiin.
&
Anonyymi12/03/2015 5:49 ip.
Ostin viime vuonna ylikalliin D-vitamiinipurkin vakuuttavalta promopojalta.:D Huomasin vasta jälkikäteen että tämä D-vitamiinipurkki oli noin neljä kertaa kalliimpi kuin muut D-vitamiinit. Popsin siis näitä luksus D-vitamiineja melkein joka aamu. stina1*******(ät)gmail.com""

Saatte siis sähköpostia minulta. Onnea voittajille!

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No on! Sellaista tavallista, mutta ihanaa :D <3

   Poista
 2. Hyvin tutulta kuulostaa illan toimet. :) Ihanaa, kun äitinä heittäydyt leikkiin.
  Ja olipa kiva lukea voittaneensa vitamiineja! Tulevat kyllä tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :D Ja hei onnea vielä voitosta! Kiva, että sinulla on käyttöä vitamiineille - ainakin pysyt pirteänä tämän talven! <3

   Poista
 3. Merirosvoleikit on kivoja! Meillä kauan sitten eräs neiti 3 vee tuli merirosvoksi pukeutuneena murisemaan miehelle 'Olen hulllja melilosvo' ja mies vain yritti pidätellä nauruaan katsellessaan suloista tytärtään vessapaperirulla kädessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Grrr.. Hahaha, voi ihana pikkuinen teillä on! :D Nää on ihan niitä parhaita hetkiä! <3

   Poista
 4. Äää miten mukavia leikkejä, merirosvoja ja muumeja :D !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Joo nää on näitä jokaisen äitin multitasking-tehtäviä :)!!

   Poista