2016/10/25

Kauhujen Kävely Helsingissä

Halusin kertoa teille vähän erilaisesta tapahtumasta johon osallistuimme yhdessä meidän kaveripariskunnan kanssa viime viikolla nimeltä Kauhujen Kävely. Kyseessä on siis muutaman tunnin opastettu kierros jossa kävellään ympäri Helsingin keskustaa ja kullaan oppaan kertomana erilaisia kauhutarinoita kummituksista, murhamiehistä ja käydään katsomassa paikkoja jossa kerrotaan erilaisten haamujen vielä vierailevan. Vaikka olemme juuri Halloweenin kynnyksellä ja pelottavat kokemuksia on tarjolla vaikka millä mitalla, tämä kävely ei niinkään liity tähän juhlapyhään. Kävelykierroksia Helsingin vaihtoehtoiseen historiaan järjestetään tasaisin väliajoin ympäri vuoden..

Olimme sopineet treffit ystäviemme kanssa ja kävimme ensin syömässä ja juttelemassa hieman kepeämmissä tunnelmissa. Sieltä suuntasimme kävelylle aivan ilman ennakkoluuloja. Katajanokan vankilan pihasta lähtevä kävely oli hauskalla tavalla järjestetty ja mukana kierroksella oli kaikenikäisiä, myös lapsia. (Tosin en tiedä suosittelisinko ihan pienimmille tyypeille, sillä tarinoissa puhuttiin ihan selkeästi kummituksista ja erilaisista murhista). Vaikka en halua paljastaa liikaa niin voin kertoa, että huusin kyllä ihan ääneen pelästyksestä muutamaan otteeseen. Inhottavinta oli saada kuulla siitä miten yhden ravintolan tilat Helsingin keskustassa oli aiemmin käytetty ruttoon kuolleiden ruumien säilytystilana. Huhu.. En usko, että haluaisin syödä siellä koskaan nyt kun tiedän.

Jos kaipaat hieman reippailua ja samalla olet kiinnostunut kuulemaan kummitustarinoita ja salaliittoteorioita niin suosittelen ehdottomasti Helsinki Horror Walkia!

-Såfin

PS. Tämä ei siis ole mikään maksettu mainos.. :)

5 kommenttia:

 1. Varmasti mielenkiintoinen ja erilainen reippailutuokio! Fikaumpaan en nyt pysty, sillä tilannetiedotus raikaa, että meillä sataa lunta ja paljon! Pakko rientää katsomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Juu, meilläkin ihmeteltiin tänään räntäsadetta :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. :)
  Ja jälleen niin kauniit kuvat. Mukavaa viikkoa teille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi! <3 Mukavaa viikkoa teillekin :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista