2016/10/27

Tekemistä ja tapahtumia lapsiperheille

Näen ja huomioin joka päivä useampia tapahtumia joissa haluaisin käydä lasten kanssa. Eikä siinä vielä kaikki meillä on monia pysyvämpiäkin näyttelyjä jotka ovat vielä täysin tutkimatta. En tiedä johtuuko pimeydestä vai mistä, mutta viimeisen kuukauden aikana olemme useaimmin jääneet kotiin kuin koskaan aiemmin. Rauhalliset hetket tulevat jotenkin tarpeeseen. (en todellakaan fiilaa tätä pimeyttä, äh!) Mutta kyllä energiatasot vielä palaavat. Niin on käynyt ennenkin. Ja silloin kun energiaa taas on haluaisin käydä seuraavissa tapahtumissa ja kohteissa lasten kanssa:


Lammassaaressa, Helsingin Viikissä
Kaivosmuseossa, syvällä maan sisällä Lohjalla
- Shrek-musikaali, Peacock Helsinki
- Skattkammarön-teatteri, Svenska Teatern Helsinki
- Satujoogassa, Helsinki
- Yayoi Kusaman näyttely, HAM museo Helsingissä
- Linnoitustontun reitti, Suomenlinna Helsinki
- Lasten Kaupunki - museo Helsinki
- Perhe-keilailu, Arena Center Helsinki 

Listassamme on siis sellaiset kohteet jossa emme ole käyneet aiemmin ja kiinnostaisi todella paljon käydä kokemassa mitä eri paikoilla ja näytelmillä olisi meille opetettavaa. Elämyksiä odotellessa siis..!

Oletko sinä kenties käynyt näissä paikoissa? Vai onko sinulla jotain erityisiä kohteita jossa haluaisit käydä lasten kanssa?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kivoja kohteita listalla! Meidän piti lähteä nyt syyslomalla esim. Porvooseen, mutta asentohuimauksen kanssa en uskalla lähteä pihaa pidemmälle enkä miehen ollessa töissä välttämättä edes sinne. Nyt maan ollessa valkoinen ei meidän lapset muuta ohjelmaa kyllä kaipaakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on kyllä luksusta sen lumen kanssa :) Meillä ei vielä ole tietoakaan sellaisesta, joten juuri nyt tuntuu, että olisi kiva jos uteliaat lapset pääsisivät purkamaan energiaa johonkin aina iltaisin ja viikonloppuisin <3

      Poista